Calea cea mai scurta spre o vanzare sigura

Vanzarea proprietatii in 90 de zile. GARANTAT

Evaluarea corecta a proprietatii

Cu experienta de 12 ani si peste 20.000 imobile in baza de date, pe baza studiilor proprii de piata vom estima pretul optim pentru promovare.

Vezi detalii

Solutii avansate de marketing

Publicitate in peste 40 situri. Colaborare cu cele mai bune 15 agentii din Bucuresti. Bannere. Social Media. Reclama neconventionala.

Vezi detalii

Vanzare in maxim 90 de zile

Garantam vanzarea proprietatii in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret posibil. In caz contrar, serviciile noastre nu vor costa nimic.

Vezi detalii

Cum functioneaza?

1. Ne cunoastem

Un reprezentant VIB Imobiliare va va contacta si vom stabili o intalnire pentru vizitarea proprietatii, in ziua si la ora convenabile pentru dumneavoastra, astfel incat nu va trebui sa va modificati programul.

2. Evaluare

Vom analiza in detaliu toate caracteristicile proprietatii. Veti primi un raport cu situatia pietei si preturile proprietatilor comparabile putand lua astfel cele mai bun decizii.

3. Prezentare

Vom realiza o prezentare profesionala a proprietatii, cu fotografii profesionale, tururi virtuale360, descriere detaliata.

4. Marketing

Vom face cunoscuta intentia dumneavoastra de vanzare pe toate portalurile importante de imobiliare si de asemenea tuturor agentiilor imobiliare din Bucuresti, cu care avem incheiate parteneriate de colaborare.

5. Negociere

Vom vizita proprietatea doar impreuna cu clienti calificati si vom negocia pretul astfel incat sa obtineti cel mai bun pret posibil in cea mai scurta perioada de timp.

6. Contractare

Dupa ce ne-am asigurat ca toate documentele necesare vanzarii au fost obtinute si s-a convenit asupra pretului, va vom asista la semnarea contractului de vanzare-cumparare in fata unui notar public.

De ce cu VIB Imobiliare

•    Vom fi la dispozitia dumneavoastra pentru a coordona intalniri cu potentiali clienti 24 de ore pe zi, 7 zile din 7;
•    Va vom informa in legatura cu fiecare potential client sau agent din reteaua noastra de colaboratori care a vazut proprietatea dumneavoastra;
•    Va vom oferi rapoarte, de cate ori veti dori, cu privire la potentialii clienti si progresele facute pana la un anumit moment dat in vederea vanzarii imobilului dumneavoastra;
•    Va vom oferi lunar sau ori de cate ori veti dori rapoarte cu privire la stadiul promovarii, siturile unde promovam anuntul de vanzare.

•    Ne vom ocupa de toate actele ce trebuie redactate si semnate la vanzarea unei locuinte.

 

•    Vom face tot ceea ce este necesar pentru a vinde proprietatea dumneavoastra, de la evaluare, planul de marketing, publicitate, intalniri cu potentiali clienti, acte (cadastru, intabulare, evaluatori, asociatie de proprietari, banci, notar, etc) pana la a lucra impreuna cu cu un avocat pentru a finaliza tranzactia.
•    Ne vom folosi din plin de priceperea noastra in materie de negocieri pentru a obtine cea mai buna oferta pentru proprietatea dumneavoastra;
•    Garantam ca va vom vinde proprietatea la cel mai bun pret posibil (Pretul de Vanzare Garantat) si in cel mai scurt timp posibil (Termenul de Vanzare Garantat). Altfel, veti primi o reducere progresiva a comisionului nostru, aceasta putand ajunge pana la 100%. 

Investim continuu in promovare

•    Publicitatea si marketing-ul de calitate costa bani;
•    Intocmirea si punerea in aplicare a unui plan de marketing calitativ necesita timp, iar timpul costa bani;
•    Marketingul de succes presupune experienta, cunostinte si pricepere;
•    Ne vom asigura asigura ca proprietatea dumneavoastra este vazuta de cat mai multi potentiali cumparatori printr-un sistem elaborat de publicitate cum ar fi internetul, presa scrisa, social media, bannere outdoor, e-mail-uri, de asemenea, trimise cu scopul de a face cunoscuta intentia dumneavoastra de vanzare. 
•    In calitate de reprezentant al dumneavoastra, agentul imobiliar va va ajuta sa preveniti luarea unor decizii gresite si va va apara interesele personale si financiare. 

Prezentari de exceptie

•    Cu ajutorul unui fotograf profesionist vom realiza fotografii digitale, schite, tururi virtuale precum si simulari 3D pentru proprietatile pe care le reprezentam;
•    Pentru a realiza fotografii exceptionale si a prezenta proprietatile in cea mai favorabila lumina am investit constant in aparate foto de ultima generatie, obiective ultra-wide, dispozitive pentru realizarea tururilor virtuale 360, etc
•    Vom realiza descrieri care vor evidentia toate punctele forte ale proprietatilor pe care le reprezentam
•    Vom face cunoscuta intentia dumneavoastra de vanzare tuturor agentiilor imobiliare cu care colaboram prin punerea la dispozitia acestora a fotografiilor, schitelor si brosurilor de prezentare in format electronic. Vizibilitatea anuntului de vanzare va fi maxima. 

Internet, presa electronica, social media

•    VIB Imobiliare a creeat un sistem de web-marketing care permite anuntului dumneavoastra sa ajunga in cateva secunde pe mai mult de 35 de site-uri specializate in tranzactii imobiliare atat in Bucuresti cat si in tara.
•    Vom promova anuntul de vanzare in regim special (anunturi promovate suplimentar) pe toate portalurile imobiliare importante.
•    Organizam campanii de publicitate targetate pentru proprietatea dumneavoastra;
•    Vom realiza o pagina web speciala pentru descrierea in detaliu a proprietatii dumneavoastra, pe care o vom posta pe site-ul nostru;
•    Site-ul vibimobiliare.ro este o sursa de informatii pentru peste 10.000 de vizitatori in fiecare luna;

GARANTIILE VIB IMOBILIARE

Pretul de vanzare garantat

Ne angajam sa vindem proprietatea dumneavoastra la un pret cel putin egal cu cel al estimarii noastre. Cu Pretul de Vânzare Garantat, veti avea siguranta ca vom face tot ce depinde ne noi pentru a vinde. Din momentul in care am semnat cu dumneavoastra un Contract de Exclusivitate, ne angajam sa facem tot ce este posibil pentru a gasi un cumparator si a semna un contract de vanzare-cumparare la un pret ce corespunde estimatii noastre initiale. În cazul în care pretul final de tranzactionare este mai mic cu mai mult de 10% decat cel estimat de noi nu ne veti plati nici un comision.

Termenul de vanzare garantat

Ne angajam sa gasim un cumparator pentru proprietatea dumneavoastra în termen de maxim 90 de zile. În caz contrar, veti primi o reducere a onorariului de pâna la 100%. Cu Termenul de Vanzare Garantat, veti castiga incredere. Atunci când semnati un Contract de Exclusivitate, ne angajam sa depunem toate eforturile pentru a gasi un cumparator într- o perioada de maxim 90 de zile. Dupa aceasta perioada, veti primi o reducere a comisionului noastru de 20% pe luna, putand ajunge pana la 100%.