Cine suntem

Suntem VIB Imobiliare, compania imobiliara ce ofera inca din anul 2005 servicii integrale de consultanta imobiliara, cu agenti de vanzari profesionisti in principalele zone ale Bucurestiului, echipa de marketing valoroasa, departament IT dedicat, fotografi profesionisti, promoteri, parteneri in domenii variate (notariat, arhitectura, design interior, consultanta legala, evaluare).

Colaboratorii nostri au experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare intre 3 si 15 ani, motiv pentru care consideram ca va putem sustine cu succes in fiecare etapa a demersului dumneavoastra de a vinde, a cumpara sau a inchiria o proprietate. Va vom asista in fiecare etapa a derularii tranzactiei, de la obtinerea documentatiei cadastrale si pana la semnarea actului de vanzare-cumparare la notariat.

Domeniul imobiliar e o activitate in continua evolutie. Pentru a performa, este nevoie de creativitate. Este nevoie de viziune si de planificarea tuturor detaliilor. Este nevoie de tenacite si rabdare. De-a lungul timpului am invatat sa imbinam cu succes toate aceste elemente, cu rezultate remarcabile.

Ethics and transparency

We look at the business relationships with our clients on the long term, based on trust and absolute respect

Reliability

We are meticulous and demanding because we are aware that we involve in perhaps the most important decision in the life of our clients

Experience

For 12 years, VIB Real Estate agents are trained to bring our know-how and expertise to the properties we are responsible

021.311.78.47
contact@vibimobiliare.ro
Piata Alba Iulia nr. 8, sector 3, Bucuresti

Cifrele Noastre

2005
anul infintarii
500+
tranzactii incheiate
10
agenti VIB Imobiliare
15
agentii colaboratoare