Cortina Residence

Cortina Residence este un ansamblu rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, in sectorul 1, ce beneficiaza de proximitatea Parcului Herastrau dar si de accesul facil catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura/Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Flo...

 • 2015
 • Not available

Key Details

 • Construction Year: 2015
 • Total Units: 55


Cortina Residence este un ansamblu rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, in sectorul 1, ce beneficiaza de proximitatea Parcului Herastrau dar si de accesul facil catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura/Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor. Suprafata construita a ansamblului este de 64.000 m2, cuprinzand 270 de apartamente si 426 locuri de parcare, facand din Cortina Residence cel mai mare proiect residential ce urmeaza a fi livrat in sectorul 1.

„Cortina Residence” este localizat in sectorul 1, pe strada Horia Macelariu la nr.83, la mai putin de 400m de Parcul Herastrau. Accesul se face din Bulevardul Aerogarii, o artera ce va poate duce catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura/Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.

Proiectul rezidential Cortina Residence dispune de centru fitness si SPA, loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare, cafenea, o superba gradina interioara si parcare subterana dispusa pe trei niveluri.

De la ansamblul Cortina Residence ai acces facil catre diferite magazine si centre comerciale (Baneasa Mall, Promenada Mall, Ikea, Carrefour Feeria, Mega Image), iar in imediata apropiere exista gradinite, licee, spitale si centre medicale, benzinarii si restaurante dar si statiile unor autobuze si tramvaie.

Cortina Residence dispune de o suprafata construita de 64.000 m2 si cuprinde 270 de apartamente noi, cu 2 camere, 3 camere, 4 camere si penthouse-uri precum si 426 locuri de parcare in cele trei niveluri de parcare subterana, cifrele de mai sus facand din Cortina Residence cel mai mare proiect rezidential cu apartamente noi din sectorul 1.

Cortina Residence este primul proiect in cadrul caruia s-a folosit beton tip B700, cu rezistenta la compresiune marita si la o clasa de risc seismic mare, iar fierul folosit este PC52 (otel cu profil periodic laminat la cald).

Caramida folosita la constructie este tip Porotherm, marca Wienerberger, care impreuna cu buiandrugii in invelis ceramic si planseul de beton cu corpuri de umplutura ceramica asigura ce mai performanta izolatie termica.

Un alt element de unicitate in cadrul proiectului il reprezinta fatada ventilata tratata cu dioxid de titan care, sub influenta luminii, produce oxigen activ asemanator procesului de fotosinteza, care prin oxidare distruge bacteriile si virusurile, germenii de microorganisme, muschi si licheni, descompune noxele si distruge mirosurile urate din incaperi.  Cortina Residence are 12.000 mp de fatada produsa cu aceasta tehnologie, fiind practic echivalentul a unui parc de 2 hectare in producerea oxigenului activ.

Tamplaria exterioara este din aluminiu, marca Schuco, cu o grosime a feroneriei de 70 mm si geamuri ce au inclus sistemele Low E si 4 Seasons.

Fiecare scara dispune de cate doua lifturi rapide si elegante ce au protectie la foc si apa.

Toate apartamentele noi dispun de aer conditionat centralizat, marca Daikin, cu diferentiere termica a zonelor din apartamente. 

Incalzirea apartamentelor este asigurata de doua centrale termice marca Viessmann, este de tip mixt, atat prin ventiloconvectoare cat si prin calorifere. Fiecare apartament are contorizare separata. 

Gresia si faianta provin de la Porcelanosa, un brand renumit printre arhitectii si designerii de interior, parchetul triplu stratificat este furnizat de Kahrs, liderul European al podelelor de lemn, usile cu toc ascuns Filomuro sunt menite sa satisfaca cele mai inalte exigente, caloriferele marca Jaga ce contin tehnologia Low H2O. Aceasta tehnologie inseamna un consum de apa de 1/10 fata de un radiator clasic si consum energetic cu 12%-20% mai mic. De asemenea, aceste calorifere au fost premiate la galele IF dedicate designului. Baile sunt gandite in concordanta cu ultimele trenduri in materie de design si utilitate. Amintim aici furnizorul Roca Group si producatorul elvetian Laufen, premiat pentru design.

Modalitatile de plata acceptate sunt: fonduri proprii sau credit bancar. Daca se doreste achizitie prin credit bancar, exista un parteneriat incheiat intre Cortina Residence si Unicredit Bank pentru finantarea cumparatorilor Cortina Residence. 

Pentru achizitia din fonduri proprii, se poate opta pentru plata unui avans de 50% si diferenta la livrarea apartamentului. Termenul de livrare al apartamentului este de maxim 40 zile, in situatia in apartamentul ales nu dispune la momentul contractarii de finisaje montate.

Achizitionarea oricarui apartament este conditionata de cumpararea a minim 1 loc de parcare. Preturile pentru locurile de parcare variaza intre 10.000 EUR + TVA si 15.000 EUR + TVA, functie de nivelul subteran ales.

 

Herastrau

Herastrau Neighborhood

Vanzare si inchiriere apartamente cu 2,3 si 4 camere in zona Herastrau din Bucuresti. Parcul Herastrau este cel mai mare parc al Bucurestiului. El este situat in partea de nord a orasului, in perimetrul delimitat de B-dul Prezan Constantin - B-dul Aviatorilor - Sos. Nordului - Str. Elena Vacarescu - Sos. Bucuresti-Ploiesti - Sos. Kiseleff, avand o suprafata de cca. 110 ha. VIB Imobiliare va prezinta oferte imobiliare cu fotografii si tururi virtuale 360, verificate si actualizate zilnic. 

Details

VIB Imobiliare needs your data to be able to contact you for the requested purpose. Your personal data will only be used to notify the VIB Imobiliare team of your request.

Similar Projects

Residential development Nordului 96T

Nordului 96T - Apartamente noi Herastrau - Soseaua Nordului

Str. Soseaua Nordului, Herastrau, Bucuresti
 • P+4
 • 2021
 • Not available
Residential development Herastrau Boutique

Herastrau Boutique - Apartamente noi Baneasa - Herastrau

Str. Promoroaca, Herastrau, Bucuresti
 • P+7
 • 2020
 • 12
Re-Sale WIN Herastrau
 • S+P+5
 • 2022
 • 3
Re-Sale Barajul Arges 41

Barajul Arges 41 - Apartamente noi Herastrau - Nordului

Str. Barajul Arges, Herastrau, Bucuresti
 • P+5
 • 2021
 • Not available
Re-Sale ONE Herastrau Towers

ONE Herastrau Towers - Apartamente noi Parcul Herastrau - Caranfil

Str. Caramfil G. Nicolae, Herastrau, Bucuresti
 • 2020
 • 1
Re-Sale Cortina Academy

Cortina Academy - Apartamente noi Cotroceni - Academiei

Str. Geniului, Cotroceni, Bucuresti
 • S+P+9
 • 2019
 • Not available