Ghidul Vanzatorului


Viziunea VIB Imobiliare

Cu agenti profesionisti in principalele zone ale Bucurestiului, echipa de marketing valoroasa, departament de brokeraj credite, parteneri in domenii variate (costructii, amenajari interioare, arhitectura, design, consultanta legala, evaluare), VIB Imobiliare ofera servicii integrale de consultanta imobiliara.

Serviciile noastre nu se rezuma la brokeraj, suntem consultant financiar, legal, broker de credite si partener al consumatorului final.

Pentru vanzator, VIB Imobiliare adauga valoare proprietatii printr-un plan puternic si inovator de marketing.

Va oferim un studiu cunoscut sub numele de "Analiza comparativa a pietei" alcatuit din informatii utile si o cercetare bine pusa la punct a valorii proprietatii ce are in vedere cererea si oferta, o comparatie a diferitelor preturi pe metru patrat, proprietati similare vandute in zona, etc.

Vom realiza o prezentare de calitate a proprietatii, cu fotografii profesionale, planuri editate cu programe speciale si prezentari in detaliu ale zonei, cu mijloacele de transport in comun, parcurile, gradinitele si scolile cele mai importante.

Vom redacta un plan de marketing pentru proprietatea dumneavoastra concretizat in articole aparute in cele mai importante surse din presa scrisa si presa electronica.

Vom trimite mail-uri potentialilor cumparatori in care facem cunoscuta intentia dumneavoastra de vanzare, mail-uri insotite de planurile locuintei dumneavoastra precum si de un numar de poze sugestive.

Va vom asista in fiecare etapa a derularii tranzactiei, de la obtinerea documentatiei cadastrale si pana la semnarea actului de vanzare-cumparare la notariat.

 

Pregatiri pentru prezentarea proprietatii dumneavoastra

Vanzarea de proprietati imobiliare este specializarea noastra. Incurajam vanzatorii sa invete din experienta noastra in legatura cu cele mai avantajoase modalitati de a pune in evidenta punctele forte si particularitatile unei proprietati.

Asigurati¬-va ca aveti toate camerele deschise, aerisite, neaglomerate. Dati de-o parte toate scaunele, lampile, revistele, jucariile si mesele care nu isi au locul pentru a maximiza posibilitatile de vanzare a locuintei.

Geamurile trebuie sa straluceasca, trageti draperiile pentru a permite luminii sa intre in locuinta.

Daca tencuiala nu este intr-o stare buna, luati in considerare posibilitatea de a vopsi peretii.

Curatati baile, bucataria si lustruiti parchetul.

Florile, precum si mirosul unei cafele proaspat-facute vor confei locuintei dumneavoastra o atmosfera mai placuta.

Agentii si cumparatorii, de regula, se simt mai relaxati discutand problema vanzarii-cumpararii proprietatii intre patru ochi. Oare n-ar fi mai bine ca in timpul vizionarii sa fiti in alta parte?

Consultati un agent VIB Imobiliare pentru cercetarea pretului de vanzare a unei proprietati asemanatoare cu a dumneavoastra pentru a va face o parere legata de pretul la care vreti sa vindeti proprietatea.

Luand in calcul toate sfaturile noastre veti vinde proprietatea dumneavoastra la cel mai bun pret si in cel mai scurt timp posibil.

 

Oferte si negocieri

In cele mai multe cazuri, agentii nostrii cer ca toate ofertele sa fie in scris.

Din moment ce dumneavoastra va plasati increderea in VIB Imobiliare, noi vrem sa actionam in consecinta obtinand pe aceasta cale cel mai mare pret posibil la vanzarea imobilului fara a pierde astfel cumparatorii. Folosindu-ne de experienta noastra vasta in acest domeniu, va vom indruma catre finalizarea unei tranzactii de succes.

Se poate intampla ca prin eforturile noastre sa gasim mai mult de un cumparator interesat in achizitionarea proprietatii dumneavoastra. Agentii nostrii sunt pregatiti pentru a coordona o eventuala confruntare de oferte, concluzionand cu un castig maxim la vanzarea proprietatii dumneavoastra.