New Times Residence Timpuri Noi

Ansamblul rezidential Nerva Traian Rezidential este format din doua blocuri de locuinte, cu zona de subsol comuna. Este situat in zona centrala a Capitalei, in imediata vecinatate a Pietei Unirii. Fiecare imobil este structurat pe P+9+1R. Apartamentele din fiecare imobil sunt dispuse pe o singura scara. Conceptul architectural urmareste satisfac...

 • 2018
 • 26/169

Sumar

 • An construcție: 2018
 • Unități Disponibile: 26
 • Unități Total: 169

Ansamblul rezidential Nerva Traian Rezidential este format din doua blocuri de locuinte, cu zona de subsol comuna. Este situat in zona centrala a Capitalei, in imediata vecinatate a Pietei Unirii. Fiecare imobil este structurat pe P+9+1R. Apartamentele din fiecare imobil sunt dispuse pe o singura scara. 
Conceptul architectural urmareste satisfacerea necesitatilor unei estetici urbane contemporane, completand imaginea bulevardului zonei Nerva Traian cu o prezenta moderna si citadina. 
Rezultatul este o imagine unitara, eleganta, plina de personalitate. Complexul este definit de confort si eleganta, principii absolut necesare pentru a putea asigura rezidentilor o viata relexata alaturi de cei dragi. 

Imobilul este racordat integral la retelele edilitare existente in zona: alimentare cu apa, 
canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon, cablu TV. Contorizarea utilitatilor este departajata pe fiecare apartament si pe spatiul comun. 
Imobilul este echipat cu 2 ascensoare electrice de persoane. Fiecare ascensor este dotat cu dispozitiv de protectie in caz de intrerupere a energiei electrice, astfel incat cabina sa nu ramana blocata intre etaje, ci sa fie adusa la cea mai apropiata statie in vedere evacuarii persoanelor aflate in ea. 
Pentru supravegherea permanenta a imobilului, la intrarea in cladire a fost realizata o 
zona de receptie, formata dintr-un spatiu de primire. Tot in holul de acces in imobil sunt amplasate si cutiile postale aferente fiecarui apartament, astfel incat sa poata fi asigurata distributia corecta si protectia corespondentei. 
De asemenea, pentru restrictionarea accesului in imobil se va utiliza instalatia de video- 
interfon prevazuta la intrarea in cladire, iracordata ndividual la posturile interioare din apartamente (cate un post interior/apartament). Evacuarea deseurilor menajere este realizata prin ghena de colectare, fiind asigurata camera pe fiecare nivel.

Structura de rezistenta 
Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din 
beton armat cu plansee din beton armat. 

Inchideri perimetrale (pereti exteriori) 
Peretii exteriori sunt realizati din caramida de tip Porotherm cu o grosime de 25 cm ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge sau vata minerala bazaltica si sistem de fatada ventilata. 

Compartimentari interioare (pereti interiori) 
Peretii de separare intre apartamente si apartamente/casa scarii sunt din zidarie de caramida cu grosimea de 25 cm, acoperiti cu tencuiala . 
Peretii de compartimentare din interiorul apartamentelor si ghenele de instalatii sunt din BCA cu grosimea de 10 cm, acoperiti de tencuiala. In interiorul ghenelor, coloanele de instalatii sunt izolate cu izolatie de tip Armaflex . 

Tamplarie exterioara 
Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC de culoare gri, avand 
geam tip termopan 6 camere, clar, cu protectie low-E. 
De asemenea, la exterior sunt prevazute glafuri din piatra naturala. 
Ferestrele standard sunt intr-un canat sau in doua canate, acestea din urma avand o 
parte semimobila/simpla-deschidere, cu blocare si o parte mobila, cu dubla-deschidere. 
Pachetul standard nu cuprinde: rulouri exterioare, plase contra insectelor, alt tip de 
geam decat cel clar , aer conditionat. Se va putea opta pentru aceste echipari ulterior receptionarii apartamentelor, achizitionarea si montajul lor constituind lucrari suplimentare, in masura in care instalarea lor este posibila din punct de vedere tehnic.
Tamplaria de la accesul in imobil este din aluminiu. 

Finisaje fatada 
Tipurile si dimensiunile golurilor fatadei sunt stabilite prin documentatia PT-DDE, modificarea lor (dimensionala sau de locatie) iesind de sub incidenta autorizatiei de construire. 
Finisajul general al fatadei este de tip sistem termoizolant compus din polistiren expandat de 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge sau vata minerala bazaltica si sistem de fatada ventilata.
Parapetul balcoanelor - partea laterala va fi realizata din zidarie, cu inaltime de 1 m, iar partea partea frontala a balcoanelor va fi realizata din sticla securizata de 12mm. Intradosul 
balcoanelor / teraselor este finisat cu aceleasi tip de tencuieli decorative folosite la fatada. 

Balcoane / terase 
Terasele care au sub ele incaperi inchise vor fi prevazute cu un pachet termohidroizolant– polistiren si izolatii bituminoase. 

Parapeti si alte elemente decorative 
Mana curenta este placata cu piatra naturala, iar culoarea balustradelor este aleasa 
din paletarul RAL, in corelare directa cu nuantele tencuielilor decorative ale fatadei. 

Amenajarea exterioara 
Iluminatul exterior al cladirii este asigurat prin intermediul corpurilor de iluminat de 
tip aplica, montate in zona spatiilor comune si de acces in imobil.

Tencuieli si vopsitorii interioare 
In interiorul apartamentelor, compartimentarile sunt realizate din zidarie tip BCA. De asemenea, tavanele se finiseaza cu tencuiala uscata (gips – carton) si strat de glet. In varianta standard, peretii si tavanele sunt plane, fara elemente decorative (polite, 
scafe, plafoane suspendate), aceste elmente constituind lucrari suplimetare care vor putea fi realizate doar dupa receptionarea apartamentelor.
Pe casa scarii peretii si tavanele sunt finisate de asemenea cu tencuiala decorativa. 
Vopsitoria peretilor si a tavanelor atat din interiorul apartamentelor, cat si din spatiile comune este realizata cu vopsele superlavabile de culoarea alb 

Placaje ceramice si alte finisaje 
Apartamentele sunt oferite spre achizitie cu finisaje speciale in spatiile ce necesita protectie impotriva umezelii. Holurile de intrare in apartamente, grupurile sanitare si bucatariile beneficiaza de placaje murale si/sau de pardoseala din piatra naturala (marmura). Terasele si balcoanele apartamentelor propun placaje cu placi ceramice pentru exterior (rezistente la inghet) si strat de uzura antiderapant. 
Pardosela holului de acces in imobil si scara comuna de acces sunt finisate prin placari cu piatra naturala (granit) iar finisajele spatiilor comune sunt corelate din punct de vedere cromatic cu celelalte elemente decorative prevazute (plafoane, lumini, balustrade, jardiniere etc). 

Parchet 
In hol, dormitoare si living, pardoseala este finisata cu parchet triplu stratificat, culoare deschisa. 
Racordarea finisajului de marmura cu cel de parchet se va realiza cu ajutorul profilelor de trecere. 

Tamplaria interioara 
Usile interioare sunt de tip celular, finisate cu furnir, pline sau cu decupaje in 
functie de pozitionare si cu feronerie inox satinat. 
Usile de intrare in apartamente sunt metalice cu inchideri multipunct, prevazute cu vizor, finisate cu panouri decorative.
Pentru a se asigura un aspect unitar in spatiile comune, usile de acces in apartament 
vor fi identice.

Tipuri de bai 
Camerele de baie sunt departajate pe : baie tip 1, baie tip 2. 
Astfel, avem : 
baia de tip 1 - cu cada – care cuprinde: 
- cada dreptunghiulara . 
- lavoar ceramic asezat pe blat sau mobilier
- vas WC ceramic cu rezervor si capac 
- baterii aferente 
baia de tip 2 - cu dus - care cuprinde: 
- cabina dus, 
- lavoar ceramic asezat pe blat 
- vas WC ceramic cu rezervor si capac 
- baterii aferente 
Cate o baie din fiecare apartament dispune de racordurile necesare echiparii cu masina de spalat rufe (alimentare cu apa si canalizare).  Dupa caz, acestea pot fi instalate si in imediata vecinatate a baii, pe holul apartamentului

Alimentarea cu apa rece menajera 
Fiecare apartament este contorizat individual in ceea ce priveste sistemul de alimentare cu apa curenta rece.Coloanele si traseele de distributie apa rece menajera sunt din polipropilena. In ghenele de instalatii cu trasee de apa rece , tevile sunt izolate impotriva condensului. Imobilul este alimentat cu apa potabila prin racordarea directa la reteaua edilitara si este prevazut cu statie hidrofor proprie pentru situatiile de avarie. 

Instalatii incalzire 
Incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centralele termice situate in fiecare apartament. Centrala termica corespunde, din punct de vedere al sigurantei la incendiu si al sigurantei in exploatare, precum si al tuturor normelor tehnice in vigoare aplicabile. 
Corpurile de incalzire sunt radiatoare din aluminiu, tip panou. In varianta standard sunt prevazute radiatoare tip panou in camere si tip portprosop in bai. De asemenea, radiatoarele sunt echipate cu robineti de inchidere . 
Traseele de distributie de la centrala termica la radiatoare sunt din teava PEX izolata ingropata in sapa. 

Instalatii ventilatie / AC 
In baile care nu au ventilatie naturala (ferestre) sunt prevazute coloane de ventilatie, dotate cu ventilator axial.
Pentru a facilita echiparea ulterioara a apartamentelor cu aparate de aer conditionat de tip split, s-au realizat circuite electrice separate prevazute cu prize care asigura alimentarea electrica a sistemelor de aer conditionat. Achizitionarea si montarea echipamentelor de aer conditionat reprezinta lucrari care ies de sub incidenta dotarilor standard, ele putandu-se realiza ulterior receptionarii apartamentelor de catre cumparator, instalarea si preluarea condensului realizandu-se doar cu acordul SC Spatiu Comercial Vitan SRL.

Instalatii electrice 
Fiecare apartament este contorizat individual pentru energia electrica consumata. De asemenea este prevazut un contor separat pentru spatiile comune. 
Conductorii folositi pentru traseele electrice sunt din cupru. 
In fiecare apartament, circa jumatate din prize sunt simple si jumatate duble, conform planurilor anexa la antecontract sau contract de vanzare-cumparare. Prizele de telefon/TV sunt simple (o singura linie telefonica/apartament) si montate cate o singura priza /camera. Fiecare apartament are prevazuta cate o priza pentru instalatia de internet. Pentru bucatarii, standard, sunt realizate circuite separate pentru urmatorii consumatori: masina de spalat vase, cuptor/plita electrica, hota, frigider. 
Realizarea instalatiei electrice implica: racordarea tabloului de apartament la tabloul 
general al imobilului si realizarea circuitelor de la tablourile de apartament pana la 
aparatele si consumatorii din apartament. 
Eventualele retele/circuite speciale: sonorizare, sisteme antiefractie, etc, reprezinta 
lucrari care ies de sub incidenta dotarilor standard, ele putandu-se realiza ulterior 
receptionarii apartamentelor de catre cumparator. 

Instalatii gaze 
Pentru asigurarea conditiilor optime de functionare si respectarea normelor de 
siguranta in exploatre, fiecare loc de consum/alimentare cu gaze (in centrala termica) este echipat cu sisteme de detectie si protectie la pierderi de gaze – electrovalve . Fiecare apartament va avea contract de furnzare gaze individual.

Studio

Preț de la 90.000 € + TVA

Transport in comun

 • Mihai Bravu 1193 m
 • Timpuri Noi 167 m
 • Tineretului 827 m

Invatamant

 • Secondary School Step by Step 786 m
 • Kindergarten Gan Eden childhood 1112 m
 • Dimitrie Cantemir Christian University 372 m
 • Titu Maiorescu University 460 m
 • Gheorghe Șincai National College 917 m
 • Gradinita Palatul Copiilor 330 m
 • Facultatea de Limbi si Literaturi Straine UCDC 378 m
 • Facultatea de Istorie 431 m
 • Sunrise Kindergarten Number 2 794 m
 • Facultatea de Ştiinţe Politice 407 m
 • Colegiul Tehnic "Petru Rareş" 503 m
 • Colegiul Naţional Ion Creangă 902 m
 • International House 919 m
 • Clubul Boreal 900 m
 • Middle School Number 81 264 m
 • Faculty of Tourism and Commercial Management 324 m
 • Faculty of Economics 455 m

Market/Shopping

 • Mazzaj cafe 821 m
 • PH Hidro Pneumatic 966 m
 • Vexio 834 m
 • BDT Mazda 905 m
 • AutoKarma 870 m
 • Doctor Auto Distribution SRL 859 m
 • Expert Instal Group 1200 m
 • Evcont Design 1200 m
 • UNIVERSAL TED SERIGRAFIE | Totul pentru serigrafie Bucuresti 836 m
 • Depot 96 357 m
 • Emidale International 368 m
 • Musette Exim SRL 382 m
 • Redis CO SRL 972 m
 • PC Garage 182 m
 • Farmacia Beladonna Timpuri Noi 594 m
 • Mega Image 815 m
 • Piața Norilor 614 m
 • Seline Design 541 m
 • Magazin cu articole de pescuit MarelePescar 678 m
 • Librăria Sophia 1292 m
 • Nike Store 1023 m
 • Carfrance Trading S.R.L. 601 m
 • Musette 1034 m
 • H&M 1022 m
 • Diverta 1031 m
 • Media Galaxy Bucuresti Mall 1012 m
 • F5Auto.ro 859 m
 • Alta Marea S.R.L. 1005 m
 • Penny Market 513 m
 • Sprint Magazin Srl 827 m

Sanatate

 • Life Med 676 m
 • Redis CO SRL 972 m
 • Farmacia Beladonna Timpuri Noi 594 m
 • Beb Gym 658 m
 • Polisano 813 m
 • Fresh Club 552 m
 • Policlinica Vitan Dudești 1080 m
 • Spring Dental - Clinica de Ortodontie si Stomatologie Generala 936 m
 • Hyperclinic Medlife Union 1145 m
 • Straton Dental 821 m
 • Ophthalmic Clinic Oftalmestet 1045 m
 • Dr. David - Cabinet Stomatologic 313 m

Restaurante

 • Odeon 997 m
 • Garden Club 951 m
 • Mazzaj cafe 821 m
 • Garden Club-Terasa Berarilor 963 m
 • Mao Pub 983 m
 • Dyno's 975 m
 • Gastrobar Deschis 745 m
 • Mahalaua Caramidarilor Restaurant 888 m
 • Open Gastrobar (inside) 766 m
 • Thalia Tineretului 598 m
 • Taverna La Călinescu 823 m
 • Mega Image 815 m
 • Café Boulevard 445 m
 • De Cartier 557 m
 • Piața Norilor 614 m
 • La Bucur 814 m
 • Jerry's Pizza Vitan 828 m
 • Restaurant Casa Brânduşa 807 m
 • KFC 995 m
 • McDonald's 996 m
 • Penny Market 513 m
 • Giulia Catering & Pizza Bucharest 1147 m

Timp Liber

 • Beb Gym 658 m
 • Fresh Club 552 m
 • Richie's Tanning Salon 844 m
 • Ideal Contour 336 m

Banci

 • Oficiul Poștal 53 745 m
 • CEC Bank 125 m
 • Libra Internet Bank - Sucursala Nerva Traian 326 m
 • GarantiBank 949 m
 • Alpha Bank 785 m
 • ING Office Nerva Traian 690 m
 • ING Șincai 760 m

Servicii/Institutii publice

 • BDT Mazda 905 m
 • AutoKarma 870 m
 • Doctor Auto Distribution SRL 859 m
 • CDD Relocation S.R.L. 988 m
 • Promotor Rent a Car 853 m
 • Oficiul Poștal 53 745 m
 • Carfrance Trading S.R.L. 601 m
 • Oxford Travel 972 m
 • F5Auto.ro 859 m
 • Alta Marea S.R.L. 1005 m
 • Electrician autorizat Serban Marius 847 m
 • Sprint Magazin Srl 827 m
Unirii

Cartierul Unirii

Cartierul Unirii este situat ultracentral, in jurul bulevardului Unirii si a strazilor adiacente (Calea Calarasilor, Bld. Nerva Traian, Bld. Decebal, Bld. D. Cantemir, Bld. Regina Maria, Splaiul Independentei), de la Casa Poporului (Palatul Parlamentului) pana la Piata Alba Iulia si Piata Muncii. Din punct de vedere administrativ, fiind situata in centrul Capitalei, zona Unirii se afla la intersectia a trei secoare: Sectorul 3, Sectorul 4 si Sectorul 5. Cartierul este marginit la vest de cart...

Detalii

VIB Imobiliare are nevoie de datele tale pentru a te putea contacta în scopul solicitat. Datele tale personale vor fi utilizare numai și numai pentru a notifica echipa VIB Imobiliare cu privire la solicitarea ta.

Proiecte Similare

Ansamblu rezidențial Splaiul Unirii 261-265
 • D+P+6
 • 2020
 • 125
Ansamblu rezidențial Logofat Tautu 66

Logofat Tautu 66 - Apartamente noi metrou Timpuri Noi

Str. Logofatul Tautu, Tineretului, Bucuresti
 • S+P+10
 • 2020
 • 97
Ansamblu rezidențial Invingatorilor 31
 • S+P+5
 • 2019
 • 40
Ansamblu rezidențial Dragoslavele 6-8

Dragoslavele 6-8 - Apartamente noi Piata Victoriei

Str. Dragoslavele, Piata Victoriei, Bucuresti
 • S+P+7
 • 2019
 • 24
Ansamblu rezidențial Vitan Residence 7
 • S+P+7
 • 2019
 • 10
Ansamblu rezidențial Mihai Bravu 451-471
 • S+P+9
 • 2019
 • 7