New Times Residence Timpuri Noi

Ansamblul rezidential Nerva Traian Rezidential este format din doua blocuri de locuinte, cu zona de subsol comuna. Este situat in zona centrala a Capitalei, in imediata vecinatate a Pietei Unirii. Fiecare imobil este structurat pe P+9+1R. Apartamentele din fiecare imobil sunt dispuse pe o singura scara. Conceptul architectural urmareste satisfac...

 • 2018
 • 1

Sumar

 • An construcție: 2018
 • Unități Total: 169

Ansamblul rezidential Nerva Traian Rezidential este format din doua blocuri de locuinte, cu zona de subsol comuna. Este situat in zona centrala a Capitalei, in imediata vecinatate a Pietei Unirii. Fiecare imobil este structurat pe P+9+1R. Apartamentele din fiecare imobil sunt dispuse pe o singura scara. 
Conceptul architectural urmareste satisfacerea necesitatilor unei estetici urbane contemporane, completand imaginea bulevardului zonei Nerva Traian cu o prezenta moderna si citadina. 
Rezultatul este o imagine unitara, eleganta, plina de personalitate. Complexul este definit de confort si eleganta, principii absolut necesare pentru a putea asigura rezidentilor o viata relexata alaturi de cei dragi. 

Imobilul este racordat integral la retelele edilitare existente in zona: alimentare cu apa, 
canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon, cablu TV. Contorizarea utilitatilor este departajata pe fiecare apartament si pe spatiul comun. 
Imobilul este echipat cu 2 ascensoare electrice de persoane. Fiecare ascensor este dotat cu dispozitiv de protectie in caz de intrerupere a energiei electrice, astfel incat cabina sa nu ramana blocata intre etaje, ci sa fie adusa la cea mai apropiata statie in vedere evacuarii persoanelor aflate in ea. 
Pentru supravegherea permanenta a imobilului, la intrarea in cladire a fost realizata o 
zona de receptie, formata dintr-un spatiu de primire. Tot in holul de acces in imobil sunt amplasate si cutiile postale aferente fiecarui apartament, astfel incat sa poata fi asigurata distributia corecta si protectia corespondentei. 
De asemenea, pentru restrictionarea accesului in imobil se va utiliza instalatia de video- 
interfon prevazuta la intrarea in cladire, iracordata ndividual la posturile interioare din apartamente (cate un post interior/apartament). Evacuarea deseurilor menajere este realizata prin ghena de colectare, fiind asigurata camera pe fiecare nivel.

Structura de rezistenta 
Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din 
beton armat cu plansee din beton armat. 

Inchideri perimetrale (pereti exteriori) 
Peretii exteriori sunt realizati din caramida de tip Porotherm cu o grosime de 25 cm ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din polistiren expandat 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge sau vata minerala bazaltica si sistem de fatada ventilata. 

Compartimentari interioare (pereti interiori) 
Peretii de separare intre apartamente si apartamente/casa scarii sunt din zidarie de caramida cu grosimea de 25 cm, acoperiti cu tencuiala . 
Peretii de compartimentare din interiorul apartamentelor si ghenele de instalatii sunt din BCA cu grosimea de 10 cm, acoperiti de tencuiala. In interiorul ghenelor, coloanele de instalatii sunt izolate cu izolatie de tip Armaflex . 

Tamplarie exterioara 
Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC de culoare gri, avand 
geam tip termopan 6 camere, clar, cu protectie low-E. 
De asemenea, la exterior sunt prevazute glafuri din piatra naturala. 
Ferestrele standard sunt intr-un canat sau in doua canate, acestea din urma avand o 
parte semimobila/simpla-deschidere, cu blocare si o parte mobila, cu dubla-deschidere. 
Pachetul standard nu cuprinde: rulouri exterioare, plase contra insectelor, alt tip de 
geam decat cel clar , aer conditionat. Se va putea opta pentru aceste echipari ulterior receptionarii apartamentelor, achizitionarea si montajul lor constituind lucrari suplimentare, in masura in care instalarea lor este posibila din punct de vedere tehnic.
Tamplaria de la accesul in imobil este din aluminiu. 

Finisaje fatada 
Tipurile si dimensiunile golurilor fatadei sunt stabilite prin documentatia PT-DDE, modificarea lor (dimensionala sau de locatie) iesind de sub incidenta autorizatiei de construire. 
Finisajul general al fatadei este de tip sistem termoizolant compus din polistiren expandat de 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge sau vata minerala bazaltica si sistem de fatada ventilata.
Parapetul balcoanelor - partea laterala va fi realizata din zidarie, cu inaltime de 1 m, iar partea partea frontala a balcoanelor va fi realizata din sticla securizata de 12mm. Intradosul 
balcoanelor / teraselor este finisat cu aceleasi tip de tencuieli decorative folosite la fatada. 

Balcoane / terase 
Terasele care au sub ele incaperi inchise vor fi prevazute cu un pachet termohidroizolant– polistiren si izolatii bituminoase. 

Parapeti si alte elemente decorative 
Mana curenta este placata cu piatra naturala, iar culoarea balustradelor este aleasa 
din paletarul RAL, in corelare directa cu nuantele tencuielilor decorative ale fatadei. 

Amenajarea exterioara 
Iluminatul exterior al cladirii este asigurat prin intermediul corpurilor de iluminat de 
tip aplica, montate in zona spatiilor comune si de acces in imobil.

Tencuieli si vopsitorii interioare 
In interiorul apartamentelor, compartimentarile sunt realizate din zidarie tip BCA. De asemenea, tavanele se finiseaza cu tencuiala uscata (gips – carton) si strat de glet. In varianta standard, peretii si tavanele sunt plane, fara elemente decorative (polite, 
scafe, plafoane suspendate), aceste elmente constituind lucrari suplimetare care vor putea fi realizate doar dupa receptionarea apartamentelor.
Pe casa scarii peretii si tavanele sunt finisate de asemenea cu tencuiala decorativa. 
Vopsitoria peretilor si a tavanelor atat din interiorul apartamentelor, cat si din spatiile comune este realizata cu vopsele superlavabile de culoarea alb 

Placaje ceramice si alte finisaje 
Apartamentele sunt oferite spre achizitie cu finisaje speciale in spatiile ce necesita protectie impotriva umezelii. Holurile de intrare in apartamente, grupurile sanitare si bucatariile beneficiaza de placaje murale si/sau de pardoseala din piatra naturala (marmura). Terasele si balcoanele apartamentelor propun placaje cu placi ceramice pentru exterior (rezistente la inghet) si strat de uzura antiderapant. 
Pardosela holului de acces in imobil si scara comuna de acces sunt finisate prin placari cu piatra naturala (granit) iar finisajele spatiilor comune sunt corelate din punct de vedere cromatic cu celelalte elemente decorative prevazute (plafoane, lumini, balustrade, jardiniere etc). 

Parchet 
In hol, dormitoare si living, pardoseala este finisata cu parchet triplu stratificat, culoare deschisa. 
Racordarea finisajului de marmura cu cel de parchet se va realiza cu ajutorul profilelor de trecere. 

Tamplaria interioara 
Usile interioare sunt de tip celular, finisate cu furnir, pline sau cu decupaje in 
functie de pozitionare si cu feronerie inox satinat. 
Usile de intrare in apartamente sunt metalice cu inchideri multipunct, prevazute cu vizor, finisate cu panouri decorative.
Pentru a se asigura un aspect unitar in spatiile comune, usile de acces in apartament 
vor fi identice.

Tipuri de bai 
Camerele de baie sunt departajate pe : baie tip 1, baie tip 2. 
Astfel, avem : 
baia de tip 1 - cu cada – care cuprinde: 
- cada dreptunghiulara . 
- lavoar ceramic asezat pe blat sau mobilier
- vas WC ceramic cu rezervor si capac 
- baterii aferente 
baia de tip 2 - cu dus - care cuprinde: 
- cabina dus, 
- lavoar ceramic asezat pe blat 
- vas WC ceramic cu rezervor si capac 
- baterii aferente 
Cate o baie din fiecare apartament dispune de racordurile necesare echiparii cu masina de spalat rufe (alimentare cu apa si canalizare).  Dupa caz, acestea pot fi instalate si in imediata vecinatate a baii, pe holul apartamentului

Alimentarea cu apa rece menajera 
Fiecare apartament este contorizat individual in ceea ce priveste sistemul de alimentare cu apa curenta rece.Coloanele si traseele de distributie apa rece menajera sunt din polipropilena. In ghenele de instalatii cu trasee de apa rece , tevile sunt izolate impotriva condensului. Imobilul este alimentat cu apa potabila prin racordarea directa la reteaua edilitara si este prevazut cu statie hidrofor proprie pentru situatiile de avarie. 

Instalatii incalzire 
Incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centralele termice situate in fiecare apartament. Centrala termica corespunde, din punct de vedere al sigurantei la incendiu si al sigurantei in exploatare, precum si al tuturor normelor tehnice in vigoare aplicabile. 
Corpurile de incalzire sunt radiatoare din aluminiu, tip panou. In varianta standard sunt prevazute radiatoare tip panou in camere si tip portprosop in bai. De asemenea, radiatoarele sunt echipate cu robineti de inchidere . 
Traseele de distributie de la centrala termica la radiatoare sunt din teava PEX izolata ingropata in sapa. 

Instalatii ventilatie / AC 
In baile care nu au ventilatie naturala (ferestre) sunt prevazute coloane de ventilatie, dotate cu ventilator axial.
Pentru a facilita echiparea ulterioara a apartamentelor cu aparate de aer conditionat de tip split, s-au realizat circuite electrice separate prevazute cu prize care asigura alimentarea electrica a sistemelor de aer conditionat. Achizitionarea si montarea echipamentelor de aer conditionat reprezinta lucrari care ies de sub incidenta dotarilor standard, ele putandu-se realiza ulterior receptionarii apartamentelor de catre cumparator, instalarea si preluarea condensului realizandu-se doar cu acordul SC Spatiu Comercial Vitan SRL.

Instalatii electrice 
Fiecare apartament este contorizat individual pentru energia electrica consumata. De asemenea este prevazut un contor separat pentru spatiile comune. 
Conductorii folositi pentru traseele electrice sunt din cupru. 
In fiecare apartament, circa jumatate din prize sunt simple si jumatate duble, conform planurilor anexa la antecontract sau contract de vanzare-cumparare. Prizele de telefon/TV sunt simple (o singura linie telefonica/apartament) si montate cate o singura priza /camera. Fiecare apartament are prevazuta cate o priza pentru instalatia de internet. Pentru bucatarii, standard, sunt realizate circuite separate pentru urmatorii consumatori: masina de spalat vase, cuptor/plita electrica, hota, frigider. 
Realizarea instalatiei electrice implica: racordarea tabloului de apartament la tabloul 
general al imobilului si realizarea circuitelor de la tablourile de apartament pana la 
aparatele si consumatorii din apartament. 
Eventualele retele/circuite speciale: sonorizare, sisteme antiefractie, etc, reprezinta 
lucrari care ies de sub incidenta dotarilor standard, ele putandu-se realiza ulterior 
receptionarii apartamentelor de catre cumparator. 

Instalatii gaze 
Pentru asigurarea conditiilor optime de functionare si respectarea normelor de 
siguranta in exploatre, fiecare loc de consum/alimentare cu gaze (in centrala termica) este echipat cu sisteme de detectie si protectie la pierderi de gaze – electrovalve . Fiecare apartament va avea contract de furnzare gaze individual.

Studio

Vândut
Bloc nou Exclusiv Unirii -Nerva Traian- 2019 -ap mobilat/utilat- 66mp + parcare subterana 26mp
Unirii

Cartierul Unirii

Cartierul Unirii este situat ultracentral, in jurul bulevardului Unirii si a strazilor adiacente (Calea Calarasilor, Bld. Nerva Traian, Bld. Decebal, Bld. D. Cantemir, Bld. Regina Maria, Splaiul Independentei), de la Casa Poporului (Palatul Parlamentului) pana la Piata Alba Iulia si Piata Muncii. Din punct de vedere administrativ, fiind situata in centrul Capitalei, zona Unirii se afla la intersectia a trei secoare: Sectorul 3, Sectorul 4 si Sectorul 5. Cartierul este marginit la vest de cart...

Detalii

Sunt de acord ca reprezentantii VIB Imobiliare sa ma contacteze, implicit ca datele mele personale sa fie folosite numai și numai pentru a notifica echipa VIB Imobiliare cu privire la solicitarea mea.

Proiecte Similare

Ansamblu rezidențial Tineretului Park

Tineretului Park - Apartamente noi Tineretului - Vacaresti

Str. Dambului, Tineretului, Bucuresti
 • Indisponibil
Ansamblu rezidențial Tineretului Park 2
 • P+11
 • 2022
 • 5
Ansamblu rezidențial Martisor 44

Martisor 44 - Apartamente noi Parcul Tineretului - Vacaresti

Str. Martisor, Tineretului, Bucuresti
 • P+3
 • 2022
 • 2
Re-Vânzare Vivando Residence Unirii
 • 2020
 • 1
Re-Vânzare Gradinarilor Residence Vitan
 • 2018
 • Indisponibil
Re-Vânzare Tarcau 7-9
 • 2018
 • Indisponibil