Garantiile VIB Imobiliare

Garantam ca iti vom vinde proprietatea la cel mai bun pret si in cel mai scurt timp posibil.

Find out more

Pretul de vanzare garantat

Ne angajam sa vindem proprietatea dumneavoastra la un pret cel putin egal cu cel al estimarii noastre. Cu Pretul de Vânzare Garantat, veti avea siguranta ca vom face tot ce depinde de noi pentru a vinde. Din momentul in care am semnat cu dumneavoastra un Contract de Exclusivitate, ne angajam sa facem tot ce este posibil pentru a gasi un cumparator si a semna un contract de vanzare-cumparare la un pret ce corespunde estimatii noastre initiale. În cazul în care pretul final de tranzactionare este mai mic cu mai mult de 10% decat cel estimat de noi nu ne veti plati nici un comision.

Termenul de Vanzare Garantat

Ne angajam sa gasim un cumparator pentru proprietatea dumneavoastra în termen de maxim 90 de zile. În caz contrar, veti primi o reducere a onorariului de pâna la 100%. Cu Termenul de Vanzare Garantat, veti castiga incredere. Atunci când semnati un Contract de Exclusivitate, ne angajam sa depunem toate eforturile pentru a gasi un cumparator într- o perioada de maxim 90 de zile. Dupa aceasta perioada, veti primi o reducere a comisionului noastru de 20% pe luna, putand ajunge pana la 100%.

Volumul de Publicitate Garantat

Ne angajam ca in termen de maxim 3 zile de la data semnarii contractului de exclusivitate anuntul de vanzare sa fie publicat pe minim 40 de portaluri cu expunere nationala. Astfel, veti avea garantia ca proprietatea dumneavoastra va fi vazuta de un numar suficient de potentiali cumparatori, sansele sa primiti o oferta in cel mai scurt timp crescand considerabil