Calea cea mai scurta spre o vanzare sigura

Vanzarea proprietatii in 90 de zile. GARANTAT

Evaluarea corecta a proprietatii

Evaluarea corecta a proprietatii

Cu experienta de 12 ani si peste 20.000 imobile in baza de date, pe baza studiilor proprii de piata vom estima pretul optim pentru promovare.

Solutii avansate de marketing

Solutii avansate de marketing

Publicitate in peste 40 situri. Colaborare cu cele mai bune 15 agentii din Bucuresti. Bannere. Social Media. Reclama neconventionala.

Vanzare in maxim 90 de zile

Vanzare in maxim 90 de zile

Garantam vanzarea proprietatii in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret posibil. In caz contrar, serviciile noastre nu vor costa nimic.

Cum functioneaza?

1. Ne cunoastem

Un reprezentant VIB Imobiliare va va contacta si vom stabili o intalnire pentru vizitarea proprietatii, in ziua si la ora convenabile pentru dumneavoastra, astfel incat nu va trebui sa va modificati programul.

2. Evaluare

Vom analiza in detaliu toate caracteristicile proprietatii. Veti primi un raport cu situatia pietei si preturile proprietatilor comparabile putand lua astfel cele mai bun decizii.

3. Prezentare

Vom realiza o prezentare profesionala a proprietatii, cu fotografii profesionale, tururi virtuale360, descriere detaliata.

4. Marketing

Vom face cunoscuta intentia dumneavoastra de vanzare pe toate portalurile importante de imobiliare si de asemenea tuturor agentiilor imobiliare din Bucuresti, cu care avem incheiate parteneriate de colaborare.

5. Negociere

Vom vizita proprietatea doar impreuna cu clienti calificati si vom negocia pretul astfel incat sa obtineti cel mai bun pret posibil in cea mai scurta perioada de timp.

6. Contractare

Dupa ce ne-am asigurat ca toate documentele necesare vanzarii au fost obtinute si s-a convenit asupra pretului, va vom asista la semnarea contractului de vanzare-cumparare in fata unui notar public.

Garantiile VIB & Partners

Pretul de vanzare garantat

Ne angajam sa vindem proprietatea dumneavoastra la un pret cel putin egal cu cel al estimarii noastre. Cu Pretul de Vânzare Garantat, veti avea siguranta ca vom face tot ce depinde ne noi pentru a vinde. Din momentul in care am semnat cu dumneavoastra un Contract de Exclusivitate, ne angajam sa facem tot ce este posibil pentru a gasi un cumparator si a semna un contract de vanzare-cumparare la un pret ce corespunde estimatii noastre initiale. În cazul în care pretul final de tranzactionare este mai mic cu mai mult de 10% decat cel estimat de noi nu ne veti plati nici un comision.

Termenul de vanzare garantat

Ne angajam sa gasim un cumparator pentru proprietatea dumneavoastra în termen de maxim 90 de zile. În caz contrar, veti primi o reducere a onorariului de pâna la 100%. Cu Termenul de Vanzare Garantat, veti castiga incredere. Atunci când semnati un Contract de Exclusivitate, ne angajam sa depunem toate eforturile pentru a gasi un cumparator într- o perioada de maxim 90 de zile. Dupa aceasta perioada, veti primi o reducere a comisionului noastru de 20% pe luna, putand ajunge pana la 100%.