Stii cat valoreaza proprietatea ta?

Tu ne trimiti cateva date iar noi iti spunem cat e valoarea de piata a proprietatii tale. GRATUIT.

Află mai multe

Stabilirea pretului de promovare corect

Consideram ca stabilirea unui preț de promovare corect inca de la început este esențială pentru realizarea unei tranzactii rapide și la cel mai bun pret posibil. Experienta apartamentelor vandute in  ultimii ani arată că proprietarii care si-au supraevaluat locuintele și apoi, in timp, au scazut pretul de mai multe ori au obtinut preturi mai mici decat cei care au cerut de la inceput un pret apropiat de valoarea pietei. Cu cat o proprietate rămâne mai mult timp pe piață, cu atât va fi mai mare diferenta dintre pretul cerut initial si pretul final de tranzactionare. 

De exemplu, in perioada perioada ianuarie-mai 2018, apartamentele cu 2 camere vandute in prima luna de la listare in cartierul Vitan au avut preturi in medie cu 2,5% mai mari decat apartamentele comparabile vandute in aceeasi zona si care au stat mai mult de 6 luni pe piata.

Analiza de Piata

In momentul in care ati ajuns la un acord cu un reprezentaant VIB Imobiliare, veti primi un Raport de Analiza de Piata pentru proprietatea dumneavoastra. Raportul va analiza condițiile actuale de piață, proprietatile similare aflate la vanzare in zona precum si proprietatile similare vandute in ultima perioada, astfel încât să aveti o imagine corecta a conditiilor actuale ale pietei.

Vă vom ajuta să înțelegeți care sunt factorii care influențează (pozitiv sau negativ) valoarea proprietatii și acei factori care nu influențează valoarea de piata.

De ce cu VIB & Partners?

Avand 13 ani experienta pe piata imobiliara si peste 500 proprietati tranzactionate cu succes, agentii VIB &  Partners au experienta intre 3 si 15 ani pe piata imobiliara. Ne mandrim cu faptul ca ultimele 15 proprietati evaluate s-au vandut cu diferente de pret de maxim 10% fata de evaluarea noastra.

De ce e foarte importanta evaluarea corecta?
Multi proprietari doresc să stabilească prețul de promovare bazandu-se pe ceea ce au plătit pentru proprietate inainte de criza, soldul creditelor lor ipotecare, sau pe profitul pe care doresc să-l facă mutandu-se într-o altă casă. In realitate, o proprietate valoreaza cat cel mai mare pret oferit pentru cumpararea ei. În situatia în care prețul cerut este prea mare, unii potențiali cumpărători nici nu vor dori să vina sa o vizioneze, în timp ce alții vor evita sa faca o oferta, gandindu-se ca nu pot negocia o diferenta de pret asa mare.

De ce e important sa alegi un agent imobiliar profesionist?
Multi proprietari sunt tentati sa aleaga sa lucreze cu agenti imobiliari care sugerează cele mai mari prețuri pentru proprietatile lor. Nu intotdeauna aeasta este cea mai buna solutie. Agentul imobiliar care oferă cea mai bună analiză comparativă a pieței și explica amanuntit modul in care a evaluat proprietatea va avea cu siguranta sanse mai mari sa-ti vanda casa mai repede și la un preț mai mare decât cineva care va spune doar ceea ce vrei să auzi.