Viziunea VIB Imobiliare

Cu agenti profesionisti in principalele zone ale Bucurestiului, echipa de marketing valoroasa, departament de brokeraj credite, parteneri in domenii variate (costructii, amenajari interioare, arhitectura, design, consultanta legala, evaluare), VIB Imobiliare ofera servicii integrale de consultanta imobiliara.

Serviciile noastre nu se rezuma la brokeraj, suntem consultant financiar, legal, broker de credite si partener al consumatorului final.

Va oferim un studiu cunoscut sub numele de "Analiza comparativa a pietei" alcatuit din informatii utile si o cercetare bine pusa la punct a valorii proprietatii ce are in vedere cererea si oferta, o comparatie a diferitelor preturi pe metru patrat, proprietati similare vandute in zona, etc.

Avem acces la peste 10.000 de proprietati de vanzare, actualizate continuu, 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Vom realiza cautari pentru proprietati ce corespund cerintelor dumneavoastra, totodata, va vom oferi un numar de sugestii cu privire la diferite tipuri de proprietati, diverse ansambluri noi de locuinte, cartiere, dotari si feluri de amenajare a locuintei.

Va vom recomanda un notar sau vom colabora cu al dumneavoastra pentru a ne asigura ca se va redacta si semna un contract perfect valid.

In ipoteza in care nu ati demarat procedurile pentru a primi un imprumut, noi vom face toate demersurile pentru ca dumneavoastra sa primiti finantare pentru plata proprietatii dorite, prezentandu-va ofertele de creditare ale principalelor banci, cu care avem incheiate contracte de colaborare.

 

Sfaturi pentru cumparator

Stabiliti cu exactitate bugetul – Este indicat sa cunoasteti cat urmeaza sa platiti atat la incheierea contractului cat si pentru cheltuielile lunare cum ar fi intretinerea, taxe imobiliare, parcare etc.

Obtineti preaprobarea pentru creditul imobiliar. Astfel veti putea dimensiona corect bugetul.

Optati pentru un avocat cu specializarea in probleme imobiliare.

Realizati o clasificare ierarhizata a necesitatilor – spatiu, lumina, vedere, dotari, etc.

Explorati mai multe cartiere pentru a va da seama ce preferinte aveti.

Cercetati scolile din zonele preferate.

Stabiliti efectiv cat timp va dura sa va multati in noua locuinta.

Evaluati accesul la mijloacele de transport din cartierul pentru care ati optat.

Evaluati dotarile blocului\casei\ansamblului cu privire la regulile sale legate de, spre exemplu: posibilitatea de a avea unul sau mai multe animale de casa, capacitatea de a depozita diverse lucruri intr-un loc special amenajat, posibilitatea de a merge la o sala de forta/fitnes, gimnastica etc.

Tineti legatura cu brokerul dumneavoastra de credit pentru a avea la timp toate actele necesare primirii imprumutului.