Contact

Agentie Imobiliara

Suntem VIB Imobiliare, compania imobiliara ce ofera inca din anul 2005 servicii integrale de consultanta imobiliara, cu agenti de vanzari profesionisti in principalele zone ale Bucurestiului, echipa de marketing valoroasa, departament IT dedicat, fotografi profesionisti, promoteri, parteneri in domenii variate (notariat, arhitectura, design interior, consultanta legala, evaluare).

Agenti

Colaboratorii nostri au experienta in domeniul tranzactiilor imobiliare intre 3 si 15 ani, motiv pentru care consideram ca va putem sustine cu succes in fiecare etapa a demersului dumneavoastra de a vinde, a cumpara sau a inchiria o proprietate. Va vom asista in fiecare etapa a derularii tranzactiei, de la obtinerea documentatiei cadastrale si pana la semnarea actului de vanzare-cumparare la notariat.

Viziune

Domeniul imobiliar e o activitate in continua evolutie. Pentru a performa, este nevoie de creativitate. Este nevoie de viziune si de planificarea tuturor detaliilor. Este nevoie de tenacite si rabdare. De-a lungul timpului am invatat sa imbinam cu succes toate aceste elemente, cu rezultate remarcabile.

Bucuresti

Bucuresti

Lasă-ne un mesaj