Contact

Agentie Imobiliara

Suntem VIB Imobiliare, compania imobiliara ce ofera inca din anul 2005 servicii integrate de consultanta imobiliara, cu agenti de vanzari profesionisti in principalele zone ale Bucurestiului, echipa de marketing valoroasa, departament IT dedicat, fotografi profesionisti, promoteri, parteneri in domenii variate (notariat, arhitectura, design interior, consultanta legala, evaluare).

Agenti

Colaboratorii noștri au experiență în tranzacții imobiliare între 3 și 20 ani, motiv pentru care credem că vă putem sprijini cu succes în fiecare etapă a efortului dvs. de a vinde, cumpăra sau închiria o proprietate. Vă vom ajuta în fiecare etapă a tranzacției, de la obținerea documentației cadastrale și până la semnarea documentului de vânzare-cumpărare către notar.

Viziune

Domeniul imobiliar este o activitate în continuă evoluție. Pentru a performa, e nevoie de creativitate. Este necesară viziunea și planificarea tuturor detaliilor. Este nevoie de tenacitate și răbdare. De-a lungul timpului am învățat să combinăm cu succes toate aceste elemente cu rezultate remarcabile.

Bucuresti

Bucuresti

Bucuresti

Otopeni

Lasă-ne un mesaj