Baneasa Residence

Ansamblul rezidential Baneasa Residence este situat in partea de nord a Municipiului Bucuresti, in cartierul Baneasa, fiind construit chiar in spatele centrului comercial Baneasa Shopping City. Conceptul de la care s-a pornit in definirea ansamblului de vile cu apartamente este acela de a extinde spatiul de locuit catre natura si de a integra vi...

 • 2010
 • Not available

Key Details

 • Construction Year: 2010
 • Total Units: 2

Ansamblul rezidential Baneasa Residence este situat in partea de nord a Municipiului Bucuresti, in cartierul Baneasa, fiind construit chiar in spatele centrului comercial Baneasa Shopping City. Conceptul de la care s-a pornit in definirea ansamblului de vile cu apartamente este acela de a extinde spatiul de locuit catre natura si de a integra vilele cu apartamente intr-un parc amenajat de arhitecti peisageri in concordanta cu cele mai noi tendinte. Exista un echilibru placut intre suprafetele construite si cele verzi, raportul fiind de 1,3 m2  de spatiu verde la 1 m2  construit. Intre vile se afla alei pietonale si spatii verzi amenajate destinate copiilor.
 
La Baneasa Residence, exterioarele cladirilor au tencuieli decorative simple si elegante, balcoanele au pardoseli din placi de piatra si parapete transparente, iar holurile de intrare in fiecare corp din ansamblu sunt realizate din placi de piatra naturala. Terasele apartamentelor de la parter patrund adânc in zona de vegetatie, iar penthouse-urile, aflate la ultimul etaj al cladirilor, sunt retrase, pentru a oferi mai multa intimitate locatarilor, si beneficiaza de terase largi, cu jardiniere si zone special amenajate pentru plante ornamentale.

In interior, cladirile sunt eficient organizate. Holurile de nivel sunt din piatra naturala tratata antiderapant, tâmplaria interioara (rezistenta la foc) este din lemn la apartamente si din metal la spatiile tehnice.
Spatiile de parcare, boxele si spatiile tehnice sunt amplasate la subsol.
Apartamentele din ansamblul rezidential Baneasa Residence sunt organizate astfel incât sa se obtina circulatii interioare minime si o separare clara a zonei de zi de cea de noapte. Deschiderea catre natura se concretizeaza la nivel de detaliu prin zone largi vitrate in spatiul alocat zonei de zi, ce permit obtinerea unor perspective interioare interesante. Dotarile standard ale apartamentelor sunt deosebite si includ centrala termica murala individuala, instalatie de conditionare a aerului centralizata, radiatoare si ventilo-convectoare, video-interfon, sistem de comunicatie tip NEN (new generation network) si sistem de alarma centralizata cu senzori de miscare, fum etc.
Cladirile cu apartamente sunt prevazute cu tamplarii exterioare din aluminiu cu vitrari termorezistente si profile tricamerale cu rupere de punte termica. Tamplaria va fi montata pe precadre metalice, izolate termic la exterior si prevazute cu bariera de vapori.
Compartimentarile interioare sunt realizate din zidarie de caramida de 25 cm pentru peretii dintre apartamente si dintre apartamente si casa scarii/holul de nivel. Peretii interiori de compartimentare sunt realizati din panouri de gips-carton pe structura metalica. Sistemele de pereti de compartimentare din gips-carton se comporta bine in privinta izolatiei fonice si a rezistentei la foc si nu au o greutate prea mare – cantaresc doar 25 – 50 kg/m2.
Apartamentele beneficiaza de usi interioare solide, iar spatiile tehnice, aflate la subsol, de usi din metal, cu o rezistenta la foc de 45-90 de minute, in functie de rolul ce le revine in caz de incendiu, conform normativelor tehnice in vigoare.

New block 4 camere - 180 mp - 2010 Baneasa Residence - prima inchiriere etj 2
New block Baneasa Residence - 3 cam decomandat - imobil 2010 - 170 mp - lux
Baneasa

Baneasa Neighborhood

Apartamente cu 2,3 si 4 camere, garsoniere, case si vile de vanzare si inchiriere , in zona Baneasa din Bucuresti. Baneasa face parte din sectorul 1 al Bucurestiului fiind traversata de una dintre cele mai importante artere de circulatie ale Capitalei, Soseaua Bucuresti Ploiesti. Principalele bulevarde ale cartierului Baneasa sunt Soseaua Bucuresti – Ploiesti, Bulevardul Aerogarii, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, Strada Jandarmeriei, Aleea Privighetorilor ...

Details

VIB Imobiliare needs your data to be able to contact you for the requested purpose. Your personal data will only be used to notify the VIB Imobiliare team of your request.

Similar Projects

Residential development iResidence

iResidence - Apartamente noi Pipera - OMV

Str. Bucuresti Nord (Pipera), Pipera, Bucuresti
 • S+P+10
 • 2025
 • 482
Residential development Magnolia Urban Residence
 • D+P+6
 • 2022
 • 106
Residential development Regimentului 12

Regimentului 12 - Apartamente noi Baneasa - Sisesti

Str. Regimentului, Baneasa, Bucuresti
 • S+P+3
 • 2022
 • 3
Residential development Maia Residence Sisesti

Maia Residence Sisesti - Apartamente noi Baneasa - Sisesti

Str. Gheorghe Ionescu-Sisesti, Baneasa, Bucuresti
 • S+P+5
 • 2019
 • 1
Re-Sale Marmura Residence

Marmura Residence - Apartamente noi langa metrou Bucurestii Noi

Str. Bucurestii Noi, Bucurestii Noi, Bucuresti
 • P+10
 • 2022
 • 1
Re-Sale Art City by Bog`Art

Art City by Bog`Art - Ansamblu rezidential Bucurestii Noi - Petrom City

Str. Petrolistilor, Bucurestii Noi, Bucuresti
 • 2022
 • 1