Gafencu 49 Residence

49 GAFENCU Residence este un concept nou de resedinta dezvoltat in cea mai prestigioasa zona a Bucurestiului (Satul Francez), la doar 150m de parcul Herastrau, cu acces facil spre Aeroportul Otopeni, Str. Nicolae G. Caramfil, Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Pipera si Bdv. Aviatorilor.

 • S+P+12
 • 2018
 • 1

Key Details

 • Level: S+P+12
 • Construction Year: 2018
 • Stage: Completed
 • Structure: Concrete
 • Total Units: 82

49 GAFENCU, cel mai exclusivist concept rezidential din Romania, se ridica la standardele locuintelor de lux din marile capitale ale lumii. 49 Gafencu isi castiga prestigiul in randul proiectelor rezidentiale, fiind singurul proiect care poate redefini luxul, afirmandu-se prin arhitectura si design, aflate sub semnatura designer-ului italian, Giuseppe Labianca, devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti.
 
Unicitatea proiectului 49 GAFENCU este subliniata de stilul de viata, dus la rang de noblete, pe care il dezvoltam si pe care il aducem in intampinarea rezidentilor. Facilitatile, dezvoltate pe cele doua nivele inferioare ale proiectului, au fost alese sub indrumarea consultantului nostru Trend Hospitality, lider de piata in industria ospitalitatii in Romania, pentru a aduce un plus de valoare calitatii vietii, iar confortul oferit sa faca diferenta.


49 GAFENCU este echivalentul unui hotel de 5 stele prin serviciile concepute si astfel, emotia vacantei sa prinda viata in fiecare zi pentru cei ce aleg sa-si cumpere, aici, apartamentul mult dorit.
La sosire puteti beneficia de serviciile unui valet-parking, receptia ce impresioneaza prin design-ul deosebit si materialele naturale folosite, vine in intampinarea cererilor dumneavoastra si va pune la dispozitie serviciile premium ale unui concierge, menite sa rezolve orice solicitare, incepand cu rezervari la restaurante, acces VIP, situatii de urgenta, administrare ansamblu rezidential si alte posibile cereri. Parterul cladirii este creat special pentru a fi aproape de nevoile dumneavoastra prin servicii utile.
Bucuria si relaxarea de a fi acasa va vor invalui odata ce veti ajunge la etajul 1, avand posibilitatea de a alege intre piscina indoor, sala fitness, SPA & beauty center, in timp ce copiii se pot juca in siguranta in spatiul special amenajat pentru ei.

49 GAFENCU, va ofera posibilitatea de a alege, in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra, dintr-o gama variata de 80 de apartamente de 2, 3, 4 sau 5 camere, dispuse pe 12 nivele si 2 nivele subterane destinate parcarii. 
In ceea ce priveste stadiul lucrarilor, pana in acest moment, au fost finalizate structura de rezistenta, zidaria exterioara si cea interioara, precum si compartimentarea interioara, termenul de finalizare fiind decembrie 2016. 


Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat.
Fundatia este facuta cu un radier general.
Inchiderile perimetrale ale apartamentului sunt realizate din zidarie termoizolanta cu o grosime de 25 cm.
Spre exteriorul cladirii zidaria este placata cu un sistem termoizolant de fatada compus din vata bazaltica hidrofoba de 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu efect de autocuratare.
Intre apartamente zidaria de caramida este placata gips­carton si cu vata minerala.
Peretii de compartimentare din interiorul apartamentelor sunt dublu placati cu gips­carton si cu vata minerala.
Conductele de alimentare cu apa rece vor fi izolate impotriva producerii condensului cu izolatie termica din cauciuc sintetic expandat avand grosimea de 9 mm.
In interiorul ghenelor, coloanele de instalatii sunt izolate cu cauciuc sintetic expandat.
Camerele de baie vor fi echipate cu lavoar, cada, vas WC suspendat cu rezervor incastrat, bideu (dupa caz) suspendat si bateriile aferente.
Fiecare apartament dispune de racordurile necesare echiparii cu masina de spalat rufe (alimentare cu apa si canalizare).
In bucatarii s-­au prevazut racorduri de alimentare cu apa si canalizare pentru masini de spalat vase.
Alimentarea cu apa rece a cladirii la parametrii de debit si presiune se va asigura de la reteaua publica aflata in zona, prin intermediul unui ansamblu de ridicare a presiunii, format din rezervoare tampon, grup de pompare şi recipient de hidrofor.
Prepararea apei calde de consum menajer a cladirii se va face centralizat cu ajutorul unor rezervoare de acumulare si schimbator de caldura. Apa calda menajera, astfel preparata se va distribui la obiectele sanitare prin intermediul unor conducte care se vor amplasa in paralel cu cele de apa rece. Pentru apa calda se prevede sistem de recirculare.
Contorizarea apei reci si a apei calde se va face individual, la nivelul fiecarui apartament.
Incalzirea se face prin pardoseala; incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrala termica proprie situata in parterul imobilului, care deserveste atat apartamentele cat si spatiile comune. Corpurile de incalzire sunt radiatoare din otel, tip panou si tip portprosop in bai.
In baile care nu au ventilatie naturala (ferestre) sunt prevazute coloane de ventilatie, cu grile de ventilatie si ventilator de evacuare.
Apartamentele sunt echipate cu aparate de aer conditionat multi­split, tip Daikin. ­ Fiecare apartament are contor individual pentru energia electrica.
Fiecare apartament este prevazut cu conexiune de fibra optica.
Imobilul este echipat cu ascensor electric de persoane tip Otis sau Schindler.
Evacuarea deseurilor menajere este asigurata in camera pubelelor amplasata in subsolul imobilului.
In holuri, living, bucatarie si dormitoare, pardoseala este finisata cu parchet triplu stratificat din lemn.
In grupurile sanitare placajele ceramice sunt din gresie portelanata rectificata, tip Atlas Concorde si Florim Ceramica.
Obiectele sanitare sunt tip Villeroy & Boch.
Robinetii sunt tip Grohe.
Terasele si balcoanele vor avea ca finisaj deck din gresie si/sau granit.
Balustrada din sticla structurala laminata.
Tamplaria exterioara este realizata din profile de aluminiu, tip Wicona avand geam tripan, clar.
Tamplaria interioara este de tip celular, pantografata si lacuita in culoara alb matt, import.
Usile de intrare in apartamente sunt metalice, cu inchideri multipunct, prevazute cu vizor si perie antipraf, finisate cu panouri decorative.
Peretii vor fi vopsiti cu vopsea lavabila de culoare alba.
Intrerupatoarele si prizele vor fi Legrand sau Biticino.

Preturile apartamentelor variza in functie de suprafata, pozitionarea in proiect, orientarea fata de punctele cardinale si etajul dorit. 


Modalitate de plata:

 • Avansul minim, perceput pentru acest stadiu al executiei, este de 50%,
 • Transa a doua de pret ( 20% din pretul de vanzare) se va plati cel tarziu in termen de doua luni de la data semnarii promisiunii bilaterale de vanzare-cumparare;
 • Transa a treia de pret (20% din pretul de vanzare) se va plati cel tarziu in termen de patru luni de la data semnarii promisiunii bilaterale de vanzare-cumparare;
 • Restul de pret (10% din pretul de vanzare) se va plati cel tarziu la data semnarii procesului verbal de predare-primire a apartamentului, moment in care se va achita si orice diferenta de TVA neachitata


Locurile de parcare se pot achizitiona separat, dupa cum urmeaza: la subsol -2 pretul unui loc de parcare este 20.000 euro + TVA, iar la subsol -1 pretul este de 25.000 euro + TVA.

1 bedroom

Sold
New block 3 Camere - Herastrau - Gafencu Residence
 • 2 bedrooms
 • 150 sqm
New block Apartament 4 camere Herastrau - Gafencu 49 - COMISION 0!
 • 3 bedrooms
 • 152 sqm
New block Gafencu 49 Herastrau - apartament 4 camere 161 mpc - COMISION 0!
New block Gafencu 49 Herastrau - apartament 4 camere 161 mpc - COMISION 0!
 • 3 bedrooms
 • 212.25 sqm
New block Gafencu 49 Herastrau - 4 camere 259 mpc -terasa 51 mp- TUR VIRTUAL 360360°360 tour
New block Apartament 4 camere in Gafencu 49 Residence Herastrau - COMISION 0!
New block Gafencu 49 Residence - Herastrau - apartament 4 camere - COMISION 0!
New block Gafencu 49 Residence - apartament 4 camere cu terasa 50mp - COMISION 0
New block Gafencu 49 Herastrau - apartament 4 camere 176 mpc - COMISION 0!
New block Gafencu 49 Residence - apartament 4 camere cu terasa 50mp - COMISION 0
New block Gafencu 49 Residence - apartament 4 camere LUX - 280 mp - COMISION 0
New block Apartament Parc Herastrau - Gafencu 49 Residence - Comision 0
 • 2 bedrooms
 • 161 sqm
New block Gafencu 49 - Apartament cu 4 camere Herastrau
 • 3 bedrooms
 • 237 sqm
New block Gafencu 49 Herastrau - apartament 5 camere 290 mp - COMISION 0
 • 4 bedrooms
 • 291 sqm
New block Apartament 2 camere Sos Nordului Herastrau
 • 1 bedroom
 • 60 sqm
New block Penthouse exclusivist 5 camere cu terasa 187 mp - Gafencu 49 Herastrau
New block Ap.2 camere Gafencu 49 Residence - Herastrau - cu parcare
 • 1 bedroom
 • 75 sqm
New block Apartament 2 camere Gafencu 49 - Parc Herastrau - Comision 0
 • 1 bedroom
 • 96 sqm
New block Apartament 3 camere Parc Herastrau - Gafencu 49 - Comision 0
 • 2 bedrooms
 • 168 sqm
New block Apartament cu 3 camere inalte - Herastrau Gafencu 49 - Comision 0!
New block Apartament cu 3 camere cu terasa - Herastrau Parc Gafencu - Comision 0
New block Apartament 3 camere Gafencu 49 et1 - Parc Herastrau - Comision 0
New block 3 camere Parc Herastrau - Gafencu 49 cu terasa 30 mp - Comision 0
Herastrau

Herastrau Neighborhood

Vanzare si inchiriere apartamente cu 2,3 si 4 camere in zona Herastrau din Bucuresti. Parcul Herastrau este cel mai mare parc al Bucurestiului. El este situat in partea de nord a orasului, in perimetrul delimitat de B-dul Prezan Constantin - B-dul Aviatorilor - Sos. Nordului - Str. Elena Vacarescu - Sos. Bucuresti-Ploiesti - Sos. Kiseleff, avand o suprafata de cca. 110 ha. VIB Imobiliare va prezinta oferte imobiliare cu fotografii si tururi virtuale 360, verificate si actualizate zilnic. 

Details

VIB Imobiliare needs your data to be able to contact you for the requested purpose. Your personal data will only be used to notify the VIB Imobiliare team of your request.

Similar Projects

Re-Sale WIN Herastrau
 • S+P+5
 • 2022
 • Not available
Re-Sale Barajul Arges 41

Barajul Arges 41 - Apartamente noi Herastrau - Nordului

Str. Barajul Arges, Herastrau, Bucuresti
 • P+5
 • 2021
 • Not available
Re-Sale Nordului 96T

Nordului 96T - Apartamente noi Herastrau - Soseaua Nordului

Str. Soseaua Nordului, Herastrau, Bucuresti
 • P+4
 • 2021
 • Not available
Re-Sale Herastrau Boutique

Herastrau Boutique - Apartamente noi Baneasa - Herastrau

Str. Promoroaca, Herastrau, Bucuresti
 • P+7
 • 2020
 • Not available
Re-Sale ONE Herastrau Towers

ONE Herastrau Towers - Apartamente noi Parcul Herastrau - Caranfil

Str. Caramfil G. Nicolae, Herastrau, Bucuresti
 • 2020
 • Not available
Re-Sale Cortina Academy

Cortina Academy - Apartamente noi Cotroceni - Academiei

Str. Geniului, Cotroceni, Bucuresti
 • S+P+9
 • 2019
 • Not available