1Pipera

1Pipera este un proiect residential, cu un design architectural unic, situat in zona de nord a Bucurestiului, la 5 minute de mers de rondul OMW si Plazza Pipera Imobilul, de tip boutique, este unul din cele mai intime din zona de nord, intrunind 10 apartamente de 3 camere, ce au alocate locuri de parcare supraterane.. Un mix rafinat de elegan...

 • P+4
 • 2019
 • Not available

Key Details

 • Level: P+4
 • Construction Year: 2019
 • Stage: Completed
 • Structure: Concrete
 • Construction Term: 2019
 • Total Units: 10

1Pipera este un proiect residential, cu un design architectural unic, situat in zona de nord a Bucurestiului, la 5 minute de mers de rondul OMW si Plazza Pipera. Imobilul, de tip boutique, este unul din cele mai intime din zona de nord, intrunind 10 apartamente de  3 camere, ce au alocate locuri de parcare supraterane..
Un mix rafinat de eleganta, calitate si confort au facut ca cele mai inalte standarde de exclusivism sa defineasca conceptul 1Pipera.

Specificatii generale:

Betonul 
Structura de rezistenta este din beton armat, respectand cele mai exigente normative.
Betonul folosit la First Residence este de tipul B 350 la plansee si B 400 la stalpii de rezistenta si diafragme, rezistenta la compresiune marita si la o clasa de risc seismic mare.

Fierul
Fierul folosit la First Residence este de tipul BST 500. Acest tip de oțel reprezintă un produs modern, de caracteristici superioare pentru realizarea betonului armat.

Caramida
Caramida folosita este de tip Porotherm marca Wienerberger, grosime 30 cm, ce confera un confort termic superior.
Pentru izolare fonica, peretii de separare intre apartamente cat si cei de compartimentare din apartamente sunt realizati din caramida Porotherm, grosime 30 cm intre apartamente si 15 cm in interiorul apartamentelor.
Sistemul complet POROTHERM asigura cea mai performanta izolatie termica a constructiei (zidarie de caramida, buiandrugi in invelis ceramic , planseu de beton cu corpuri de umplutura ceramice).
Wienerberger redefineste Inovatia, Calitatea si Estetica.
Wienerberger este cel mai mare producator din lume de caramizi si numarul 2 in productia de tigle de argila in Europa.

Fatada
Fiecare persoană are un aspect distinctiv și propriul său stil. Când vorbim despre o clădire, fațada este cea care îi oferă aspectul caracteristic și unic.
Constructia este placata cu polistiren de 10 cm. EPS 80, Swisspor,  tencuiala decorativa cu proprietati hidrofuge de cea mai buna calitate,fatada ventilata placata cu lemn masiv special pentru exterior –Holver,  vom folosi elemente de decor din piatra naturala.
Timp de generații, lemnul a fost utilizat pentru o varietate de aplicații exterioare, iar astăzi, arhitectura modernă surprinde prin revenirea la naturalețea și frumusețea incontestabilă a fațadelor de lemn.

Lift
Schindler 6-8 persoane –sigur si ecologic.
Puteţi fi siguri că ascensoarele Schindler sunt sigure şi ecologice. Nu conţin materiale sau produşi organici periculoşi. În plus, utilizează tehnologie eficientă energetic, atât în perioada de utilizare cât şi în timpul de aşteptare. 
Şi puteţi economisi şi mai mult datorită unităţilor de regenerare energetică.

Tamplaria
Tamplaria exterioara este de cea mai buna calitate, Salamander Bluevolution 92, 6 camere, geam tripan,  iar tehnologia geamurilor include sistemele Low E si 4 Seasons. Datorita suprafetelor mari vitrate, sticla folosita este securizata si laminata. Sticla 4 Seasons este o sticla plana, pe suprafata careia a fost depusa o pelicula transparenta, extrem de subtire. Datorita acestei pelicule se asigura o transmisie ridicata a luminii (66%), o excelenta izolare termica (Ug=1,1W/ (m.K) si protectie solara (doar 42% din energia solara patrunde prin aceasta sticla).

 Acest tip de sticla confera vitrajului functii de inalt randament in timpul iernii si de protectie solara, vara.

Iarna: ofera o izolatie termica de trei ori mai mare decat a unui dublu vitraj obisnuit;
Vara: la acest tip de vitraj, transmisia directa de caldura solara prin geam este redusa de doua ori.
Avantajele acestui tip de sticla sunt:
-Mentinerea confortului termic in orice anotimp;
-Reducerea costurilor cu incalzirea si cu aerul conditionat;
-O alegere ecologica datorita reducerii semnificative a consumului de energie.

Sticla Low-E:
-reducerea semnificativa a costurilor pentru incalzire;
-suprimarea, aproape in totalitate a zonelor reci din vecinatatea ferestrelor;
-reducerea riscului de condens pe fata interioara a geamului;
-se obtine un nivel ridicat de transmisie luminoasa;
-permite aportul de energie solara.

Sticla securizata-laminata este realizata din doua foi de sticla lipite intre ele cu folie speciala. In caz de impact geamul se sparge in bucati mici care raman lipite, evitand ranirea.
Sticla securizata este cu 5 pana la 10 ori mai dura decat varianta care nu a trecut prin procesul de securizare. Una dintre calitatile principale a acesteia este comportamentul sticlei in momentul spargerii; in comparatie cu sticla normala, sticla securizata se sparge in bucatele mici si nu in bucati mari si ascutite. Aceasta este folosita atunci cand se doreste rezistenta la socuri mecanice, rezistenta termica si protectie impotriva riscului de spargere.
 
Incalzirea
Incalzirea apartamentelor este realizata prin pardoseala, cu termostat in fiecare camera si este asigurata pentru fiecare apartament in parte prin pompe de caldura.
Cu ajutorul pompei de caldura  veti avea parte de economii considerabile la factura de incalzire dar si de un confort ridicat. În primul rând consumul de energie este unul foarte redus. Energia produsă este de cinci ori mai mare decât energia consumată.
Pompele de căldură sunt dispozitive considerate a fi ecologice. Acest lucru este foarte important, deoarece tehnologia tinde spre această direcție tot mai mult. Echiparea casei în mod ecologic este un deziderat ce devine tot mai prezent în viața noastră. Alegerile pe care le facem trebuie să țină cont și de acest aspect. Astfel, asigurăm un mediu mult mai sănătos, și putem găsi alternative mult mai diverse pentru sursele de energie.
Consumul este contorizat pe fiecare apartament, acest sistem reducand substantial costurile cu incalzirea fata de solutia cu incalzirea prin centrala termica.

Aer conditionat
Racirea apartamentelor se face prin pardoseala, acest lucru fiind posibil numai cu ajutorul pompelor de caldura. La cerere, racirea apartamentelor se poate realiza si in plafonul din tavan.

Iluminatul
Vom folosi sisteme  moderne de iluminat cu Led.

New block 1Pipera - rond OMV - 3 camere imobil 2019 COMISION 0
 • 2 bedrooms
 • 110.44 sqm
New block 1Pipera - apartament 3 camere 110 mpc - 2019 - COMISION 0
 • 2 bedrooms
 • 110.44 sqm
New block 1Pipera - apartament 3 camere cu gradina 96 mp - COMISION 0
 • 2 bedrooms
 • 102.09 sqm
Pipera

Pipera Neighborhood

Cartierul Pipera este situat in partea de nord-est a municipiului Bucuresti, pe amplasamentul vechiului sat cu acelasi nume. Administrativ, zona Pipera face parte din orasul Voluntari, dar datorita apropierii de Bucuresti poate fi considerata parte integranta din acesta. Zona Pipera este marginita la nord de Soseaua de Centura si comuna Tunari, la est de orasul Voluntari, la vest de cartierele Baneasa si Aviatiei, la sud de Lacul Tei. Zona Pipera se afla situata la aproximativ 8 km de Piata U...

Details

VIB Imobiliare needs your data to be able to contact you for the requested purpose. Your personal data will only be used to notify the VIB Imobiliare team of your request.

Similar Projects

Residential development iResidence

iResidence - Apartamente noi Pipera - OMV

Str. Bucuresti Nord (Pipera), Pipera, Bucuresti
 • S+P+10
 • 2025
 • Not available
Residential development Magnolia Urban Residence
 • D+P+6
 • 2022
 • 88
Residential development Regimentului 12

Regimentului 12 - Apartamente noi Baneasa - Sisesti

Str. Regimentului, Baneasa, Bucuresti
 • S+P+3
 • 2022
 • 3
Residential development Maia Residence Sisesti

Maia Residence Sisesti - Apartamente noi Baneasa - Sisesti

Str. Gheorghe Ionescu-Sisesti, Baneasa, Bucuresti
 • S+P+5
 • 2019
 • Not available
Re-Sale Plaiul Sarului 70

Plaiul Sarului 70 - Apartamente noi - Lac Baneasa

Str. Plaiu sarului, Baneasa, Bucuresti
 • P+7
 • 2021
 • Not available
Re-Sale Pipera Classic

Pipera Classic - Apartamente noi Pipera

Str. Campul Pipera (Pipera), Pipera, Bucuresti
 • S+P+5
 • 2021
 • Not available