Octopus Garden

Ansamblul rezidential Octopus Garden este amplasat intr-o zona semicentrala de case si vile in partea de sud a orasului Bucuresti (3 km pana la Piata Unirii), la numai 200 m de Soseaua Giurgiului. Accesul la mijloacele de transport in comun este facil: metrou (Statia Eroii Revolutiei), autobuz (linia 323), tramvai (liniile 4, 7, 25). In imediata...

 • 2009
 • Not available

Key Details

 • Construction Year: 2009
 • Total Units: 14

Ansamblul rezidential Octopus Garden este amplasat intr-o zona semicentrala de case si vile in partea de sud a orasului Bucuresti (3 km pana la Piata Unirii), la numai 200 m de Soseaua Giurgiului. Accesul la mijloacele de transport in comun este facil: metrou (Statia Eroii Revolutiei), autobuz (linia 323), tramvai (liniile 4, 7, 25). In imediata proximitate se afla gradinite, scoli, Parcul Tineretului, Parcul Carol, Sun Plaza Mall (1.000 m), Big Berceni si Piata Sudului (1.000 m).

Octopus Garden, dezvoltat de compania Apolodor Construct, este compus dintr-un bloc cu 6 scări, având regim de înălţime S+P+8E şi totalizând 157 apartamente, din care 2 garsoniere, 84 apartamente cu 2 camere, 48 apartamente cu 3 camere şi 23 apartamente cu 4 camere.

Construcţia ansamblului rezidential are structură de beton armat ce rezistă la un cutremur de 9 grade, iar compartimentările interioare sunt din cărămidă, atât între apartamente cât şi între camere, dispunând de o izolaţie fonică şi termică foarte bună.

Ansamblul rezidenţial dispune de 163 locuri de parcare amenajate la subsol şi 6 lifturi moderne cu o capacitate de 6 persoane. 104 familii locuiesc deja în condominium şi se bucură de confortul şi facilităţile pe care acesta le oferă.

Toate apartamentele din Octopus Garden sunt caracterizate de o arhitectură modernă, având spaţii generoase ce beneficiază de lumină naturală şi terase largi ce pot fi transformate într-un spaţiu plăcut de petrecere a timpului liber împreună cu familia şi prietenii. În plus, rezidenţii se pot bucura de o plimbare în curtea interioară a ansamblului sau de sălile de fitness, biliard şi tenis de masă, puse la dispoziţie gratuit pentru ei. Şi dacă la toate acestea adăugăm finisajele de foarte bună calitate, securitatea asigurată 24/24 şi apropierea de centrul capitalei, Octopus Garden este alegerea ideală pentru familiile ce îşi doresc un stil de viaţă modern şi confortabil.

Pereţi interiori finisaţi cu vopsea lavabilă
- Parchet laminat de 8 mm (Tarket Germania)
- Tâmplăria exterioară din profile de PVC Salamander cu barieră termică (5 camere).

- Ferestrele au ochiuri fixe sau mobile cu deschidere interioară batantă.
- Tâmplăria interioară cu furnir natural (PINUM)
- Uşă metalică furniruită la intrare, cu încuietoare multipunct (PINUM)
- Gresie şi faianţă Marazzi
- Obiecte sanitare Duravit Germania
- Încălzire centrală, contorizată individual
- Instalaţie de interfon pentru fiecare apartament

Blocul este dotat cu 6 ascensoare de 6 persoane ThyssenKrupp (model Synergy)

Parcarea subterană este prevăzută cu instalaţie automată de detectare şi semnalizare incendiu şi a depăşirilor concentraţiei de CO. Aprinderea luminilor în garaje pe rampa de acces în garaj şi cea exterioară se face pe bază de senzor de prezenţă
Servicii pază şi protecţie 24/24
Curte interioară, spaţii verzi generoase, sală de biliard, sală de tenis de masa, sală de fitness

VIB Imobiliare needs your data to be able to contact you for the requested purpose. Your personal data will only be used to notify the VIB Imobiliare team of your request.

Similar Projects

Re-Sale Central Adress
 • P+11
 • 2021
 • Not available
Re-Sale Arcadiei Residence
 • P+2
 • 2020
 • Not available
Re-Sale Cartierul Solar

Cartierul Solar - Apartamente noi Berceni - Metalurgiei

Str. Metalurgiei, Berceni, Bucuresti
 • S+P+4
 • 2019
 • Not available