Gafencu 49 Residence

49 GAFENCU Residence este un concept nou de resedinta dezvoltat in cea mai prestigioasa zona a Bucurestiului (Satul Francez), la doar 150m de parcul Herastrau, cu acces facil spre Aeroportul Otopeni, Str. Nicolae G. Caramfil, Barbu Vacarescu, Calea Floreasca, Pipera si Bdv. Aviatorilor.

 • S+P+12
 • 2018
 • Indisponibil

Sumar

 • Nivel: S+P+12
 • An construcție: 2018
 • Stadiu: finalizata
 • Structură: beton
 • Unități Total: 82

49 GAFENCU, cel mai exclusivist concept rezidential din Romania, se ridica la standardele locuintelor de lux din marile capitale ale lumii. 49 Gafencu isi castiga prestigiul in randul proiectelor rezidentiale, fiind singurul proiect care poate redefini luxul, afirmandu-se prin arhitectura si design, aflate sub semnatura designer-ului italian, Giuseppe Labianca, devenind un reper prin importanta acordata serviciilor orientate catre nevoile si aspiratiile viitorilor rezidenti.
 
Unicitatea proiectului 49 GAFENCU este subliniata de stilul de viata, dus la rang de noblete, pe care il dezvoltam si pe care il aducem in intampinarea rezidentilor. Facilitatile, dezvoltate pe cele doua nivele inferioare ale proiectului, au fost alese sub indrumarea consultantului nostru Trend Hospitality, lider de piata in industria ospitalitatii in Romania, pentru a aduce un plus de valoare calitatii vietii, iar confortul oferit sa faca diferenta.


49 GAFENCU este echivalentul unui hotel de 5 stele prin serviciile concepute si astfel, emotia vacantei sa prinda viata in fiecare zi pentru cei ce aleg sa-si cumpere, aici, apartamentul mult dorit.
La sosire puteti beneficia de serviciile unui valet-parking, receptia ce impresioneaza prin design-ul deosebit si materialele naturale folosite, vine in intampinarea cererilor dumneavoastra si va pune la dispozitie serviciile premium ale unui concierge, menite sa rezolve orice solicitare, incepand cu rezervari la restaurante, acces VIP, situatii de urgenta, administrare ansamblu rezidential si alte posibile cereri. Parterul cladirii este creat special pentru a fi aproape de nevoile dumneavoastra prin servicii utile.
Bucuria si relaxarea de a fi acasa va vor invalui odata ce veti ajunge la etajul 1, avand posibilitatea de a alege intre piscina indoor, sala fitness, SPA & beauty center, in timp ce copiii se pot juca in siguranta in spatiul special amenajat pentru ei.

49 GAFENCU, va ofera posibilitatea de a alege, in functie de dorintele si necesitatile dumneavoastra, dintr-o gama variata de 80 de apartamente de 2, 3, 4 sau 5 camere, dispuse pe 12 niveluri si 2 niveluri subterane destinate parcarii. 

Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat.
Fundatia este facuta cu un radier general.
Inchiderile perimetrale ale apartamentului sunt realizate din zidarie termoizolanta cu o grosime de 25 cm.
Spre exteriorul cladirii zidaria este placata cu un sistem termoizolant de fatada compus din vata bazaltica hidrofoba de 10 cm grosime si tencuiala decorativa cu efect de autocuratare.
Intre apartamente zidaria de caramida este placata gips­carton si cu vata minerala.
Peretii de compartimentare din interiorul apartamentelor sunt dublu placati cu gips­carton si cu vata minerala.
Conductele de alimentare cu apa rece sunt izolate impotriva producerii condensului cu izolatie termica din cauciuc sintetic expandat avand grosimea de 9 mm.
In interiorul ghenelor, coloanele de instalatii sunt izolate cu cauciuc sintetic expandat.
Camerele de baie sunt echipate cu lavoar, cada, vas WC suspendat cu rezervor incastrat, bideu (dupa caz) suspendat si bateriile aferente.
Fiecare apartament dispune de racordurile necesare echiparii cu masina de spalat rufe (alimentare cu apa si canalizare).
In bucatarii s-­au prevazut racorduri de alimentare cu apa si canalizare pentru masini de spalat vase.
Alimentarea cu apa rece a cladirii la parametrii de debit si presiune este asigurata de la reteaua publica aflata in zona, prin intermediul unui ansamblu de ridicare a presiunii, format din rezervoare tampon, grup de pompare şi recipient de hidrofor.
Prepararea apei calde de consum menajer a cladirii se face centralizat cu ajutorul unor rezervoare de acumulare si schimbator de caldura. Apa calda menajera, astfel preparata se distribuie la obiectele sanitare prin intermediul unor conducte care se vor amplasa in paralel cu cele de apa rece. Pentru apa calda se prevede sistem de recirculare.
Contorizarea apei reci si a apei calde se va face individual, la nivelul fiecarui apartament.
Incalzirea se face prin pardoseala; incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de centrala termica proprie situata in parterul imobilului, care deserveste atat apartamentele cat si spatiile comune. Corpurile de incalzire sunt radiatoare din otel, tip panou si tip portprosop in bai.
In baile care nu au ventilatie naturala (ferestre) sunt prevazute coloane de ventilatie, cu grile de ventilatie si ventilator de evacuare.
Apartamentele sunt echipate cu aparate de aer conditionat multi­split, tip Daikin. ­ Fiecare apartament are contor individual pentru energia electrica.
Fiecare apartament este prevazut cu conexiune de fibra optica.
Imobilul este echipat cu ascensor electric de persoane tip Otis sau Schindler.
Evacuarea deseurilor menajere este asigurata in camera pubelelor amplasata in subsolul imobilului.
In holuri, living, bucatarie si dormitoare, pardoseala este finisata cu parchet triplu stratificat din lemn.
In grupurile sanitare placajele ceramice sunt din gresie portelanata rectificata, tip Atlas Concorde si Florim Ceramica.
Obiectele sanitare sunt tip Villeroy & Boch.
Robinetii sunt tip Grohe.
Terasele si balcoanele au finisaj deck din gresie si/sau granit.
Balustrada din sticla structurala laminata.
Tamplaria exterioara este realizata din profile de aluminiu, tip Wicona avand geam tripan, clar.
Tamplaria interioara este de tip celular, pantografata si lacuita in culoara alb matt, import.
Usile de intrare in apartamente sunt metalice, cu inchideri multipunct, prevazute cu vizor si perie antipraf, finisate cu panouri decorative.
Peretii sunt vopsiti cu vopsea lavabila de culoare alba.
Intrerupatoare si prize: Legrand sau Biticino.

2 camere

Vândut
Herastrau

Cartierul Herastrau

Vanzare si inchiriere apartamente cu 2,3 si 4 camere in zona Herastrau din Bucuresti. Parcul Herastrau este cel mai mare parc al Bucurestiului. El este situat in partea de nord a orasului, in perimetrul delimitat de B-dul Prezan Constantin - B-dul Aviatorilor - Sos. Nordului - Str. Elena Vacarescu - Sos. Bucuresti-Ploiesti - Sos. Kiseleff, avand o suprafata de cca. 110 ha. VIB Imobiliare va prezinta oferte imobiliare cu fotografii si tururi virtuale 360, verificate si actualizate zilnic. 

Detalii

Sunt de acord ca reprezentantii VIB Imobiliare sa ma contacteze, implicit ca datele mele personale sa fie folosite numai și numai pentru a notifica echipa VIB Imobiliare cu privire la solicitarea mea.

Proiecte Similare

Ansamblu rezidențial Nordului 96T

Nordului 96T - Apartamente noi Herastrau - Soseaua Nordului

Str. Soseaua Nordului, Herastrau, Bucuresti
 • P+4
 • 2021
 • Indisponibil
Ansamblu rezidențial Promoroaca 6

Promoroaca 6 - Apartamente noi Baneasa - Herastrau

Str. Promoroaca, Herastrau, Bucuresti
 • P+7
 • 2020
 • 12
Re-Vânzare WIN Herastrau
 • S+P+5
 • 2022
 • 3
Re-Vânzare Barajul Arges 41

Barajul Arges 41 - Apartamente noi Herastrau - Nordului

Str. Barajul Arges, Herastrau, Bucuresti
 • P+5
 • 2021
 • Indisponibil
Re-Vânzare ONE Herastrau Towers

ONE Herastrau Towers - Apartamente noi Parcul Herastrau - Caranfil

Str. Caramfil G. Nicolae, Herastrau, Bucuresti
 • 2020
 • 1
Re-Vânzare Cortina Academy

Cortina Academy - Apartamente noi Cotroceni - Academiei

Str. Geniului, Cotroceni, Bucuresti
 • S+P+9
 • 2019
 • Indisponibil