Cartierul Dristor

Cartierul Dristor este situat in partea de est a municipiului Bucuresti. Dristor face parte din sectorul 3 al Capitalei, si se invecineaza la nord cu cartierul Muncii (Basarabia), la sud-est cu cartierul Vitan, si la vest cu cartierul Titan. Principalele bulevarde sunt Camil Ressu, Soseaua Mihai Bravu, Ramnicu Valcea, Dristorului, Laborator si R...

 • Bucuresti
 • Bucuresti

Despre Cartierul Dristor

Cartierul Dristor este situat in partea de est a municipiului Bucuresti. Dristor face parte din sectorul 3 al Capitalei, si se invecineaza la nord cu cartierul Muncii (Basarabia), la sud-est cu cartierul Vitan, si la vest cu cartierul Titan. Principalele bulevarde sunt Camil Ressu, Soseaua Mihai Bravu, Ramnicu Valcea, Dristorului, Laborator si Ramnicu Sarat.
In prezent, transportul public in cartierul Dristor este foarte bine reprezentat. Exista statii pentru 2 magistrale de metrou, M1 Pantelimon – Dristor si M3 Preciziei – Anghel Saligny. Astfel, la Dristor poti ajunge intr-un timp foarte scurt din orice cartier al Bucurestiului care are statie de metrou. In plus, exista o retea de transport in comun de suprafata bine pusa la punct. Prin acest cartier trec mai multe linii de tramvai (23, 50, 27, 19. 34, 17) si cateva linii de troleibuz.
Locuitorii cartierului Dristor au la dispozitie patru scoli generale, doua grupuri scolare si doua licee. De asemenea, se ajunge foarte usor la cea mai mare policlinica din zona, Policlinica Vitan, situata pe Calea Vitan, in spatele Bucuresti Mall, precum si la policlinica de copii Baba Novac, iar cel mai mare spital din Dristor este Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, aflat pe Soseaua Mihai Bravu. In Dristor exista si centre medicale private, precum Centrul medical Romar sau Eco-Diagnosis.
Locuitorii acestui cartier au la dispozitie, pe langa piata Ramnicu Sarat, si  cateva centre comerciale: cel mai vechi mall din Bucuresti - Bucuresti Mall, situat pe Calea Vitan, centrul comercial Kaugland, pe Soseaua Mihai Bravu si Hypermarketul Auchan, deschis in locul fostului Real, pe calea Vitan. 
Cartierul Dristor este unul rezidential, fara pic de industrie. Este cunoscut si datorita faimoasei „saorma de Dristor".

 

Arată 1 - 15 din 502 rezultate
Rezultate pe pagină
Exclusive Apartament 4 camere Dristor - An 1984 - bloc anvelopat
 • 4 camere
 • 82 mp
2 camere de inchiriat - zona DRISTOR
 • 2 camere
 • 57 mp
Bloc nou Exclusive Dristor - Baba Novac -apartament 2 camere -Imobil Nou -2 minute Metrou
Exclusive Apartament 3 camere Dristor - Mobilat/Utilat - etaj 1
 • 3 camere
 • 75 mp
Exclusive Dristor - McDonalds - 3 minute Metrou - 2 camere mobilat si utilat
Exclusive Apartament 2 camere Titan - 50 m metrou Nicolae Grigorescu

Apartament 2 camere Titan - 50 m metrou Nicolae Grigorescu

Dristor - Camil Ressu (Dristor), Bucuresti
 • 2 camere
 • 49 mp
Exclusive Dristor Ramnicu Valcea Garsoniera 26mp Mobilat Utilat
Exclusive Dristor - Baba Novac - Caloian Judetul - 2 cam mobilat/utilat360°360 tour
Exclusive Apartament 2 camere renovat, mobilat, utilat - Metrou Dristor
Exclusive Dristor - Complexului - 4 minute metrou - 2 camere renovat COMISION 0360°360 tour
Apartament 2 camere Dristor - decomandat- Mobilat/Utilat
Apartament 3 camere - Dristor - Rond Baba Novac
 • 3 camere
 • 72 mp
Apartament 3 camere Dristor - etaj 3 - 8 min metrou
 • 3 camere
 • 78 mp
Apartament 3 camere Dristor - Ramnicu Valcea - 8 minute metrou
Arată 1 - 15 din 502 rezultate

Cartiere Similare

Titan

Titan

Cartierul Titan este situat in partea de est a municipiului Bucuresti, in jurul bulevardelor Camil Ressu, Nicolae Grigorescu, 1 Decembrie...
Detalii
Vitan

Vitan

Cartierul Vitan face parte din sectorul 3 al municipiului Bucuresti si este situat in partea de centru-sud a Capitalei, de-a lungul Caii ...
Detalii