Lacul Tei 31-33

Lacul Tei 31-33 este gandit ca un imobil exclusivist, aflat intr-o zona centrala a Bucurestiului, cu acces facil la principalele mijloace de transport in comun, dar in acelasi timp o zona verde si linistita. Am ales aceasta locatie astfel incat sa beneficieze, pe o raza de mai putin de 5 minute de mers pe jos sau cu masina, de toate facilitatile...

 • 2012
 • Indisponibil

Sumar

 • An construcție: 2012
 • Unități Total: 7

Lacul Tei 31-33 este gandit ca un imobil exclusivist, aflat intr-o zona centrala a Bucurestiului, cu acces facil la principalele mijloace de transport in comun, dar in acelasi timp o zona verde si linistita.

    Am ales aceasta locatie astfel incat sa beneficieze, pe o raza de mai putin de 5 minute de mers pe jos sau cu masina, de toate facilitatile si punctele de interes de care ati putea avea vreodata nevoie (hipermarket-uri, parcuri, lacuri, bulevarde principale, cluburi de noapte,  baruri, restaurante, scoli, gradinite, farmacii, spitale, reprezentante auto, pet shop, etc).

    In proiectarea imobilului am pus accent pe spatiile generoase din interiorul fiecarui apartament  cat si pe finisajele de lux. Toate apartamentele sunt proiectate intr-un stil modern, gandite astfel incat sa acopere cel putin doua laturi ale cladirii. Astfel ele ofera vederi largi asupra Parcului Circului sau asupra cartierului de case Tei.

Blocul are 3 niveluri de subsol astfel încât să se asigure suficiente parcaje pentru toate apartamentele. Structura este protejată de o incintă de piloţi foraţi secanţi, cu excavaţia până la nivelul de -11m, sub nivelul pânzei freatice. Parterul şi mezaninul sunt destinate unor spaţii comerciale/birouri. Etajele 1-4 au câte 4 apartamente de 3 camere (suprafeţe construite cuprinse între 149-167mp), etajele 5 şi 6 au câte două apartamente de 2 camere (cu suprafeţe construite de 115, respectiv 132mp) şi două apartamente de 4 camere (cu suprafeţe construite de 179, respectiv 193mp). La etajele 7 şi 8 sunt 3 duplexuri, dintre care două sunt cu 4 camere (suprafeţe construite 234, respectiv 237 mp) şi unul de 5 camere cu vedere spre parc (suprafaţa construită 377mp). Toate apartamentele sunt spaţioase, luminoase şi au o funcţionalitate eficientă. 

Monitorizare video 24h; ● Degivrare (dezgheţ) rampă acces garaje; ● Acces semaforizat în parcajul subteran; ● Perdea aer cald la intrarea în garaj; ● Uşă intrare în garaj MCA cu automatizare, barieră detecţie în infrarosu; ● Sistem automat de detecţie şi stingere incendii; ● Automatizare pentru detecţie şi evacuare noxe din parcajele subterane; ● Subsolurile sunt impermeabilizate integral cu Xypex; ● Lift Schindler - finisaje inox, capacitate 7 persoane. Staţiile încep de la nivelul 3 de subsol, cu funcţionare în caz de avarie ENEL; ● Placări cu granit pe casa scării, spaţii comune şi intrare locatari; ● Balustradă de inox pe casa scării; ● Uşi de intrare apartament termoizolante şi fonoizolante de maximă securitate cu 2 închideri – Maco; ● Uşi interioare furniruite Pinum; ● Bucătăriile sunt prevăzute cu: senzori de gaze şi electrovalvă pentru securitatea contra pierderilor de gaze; alimentare cu 380 V – pentru opţiunea de alimentare exclusiv electrică pentru plită şi cuptor; ● Gresie şi faianţă pentru baie şi bucătărie, Marazzi şi Trial – Italia; ● Echiparea completă a băilor cu obiecte sanitare suspendate Roca, baterii Roca şi cadre de susţinere Geberit; ● Băile au prevăzut circuit electric pentru posibilitatea alimentării căzilor de jacuzzi; ● Parchet 8mm Kronotex/Berlin 1411 duritate AC4, fabricaţie Germania; ● Aer condiţionat în toate camerele - inverter Acson/Malaezia; ● Radiatoare de oţel Panelli - Italia cu capete termostatate şi ornament tijă inox; ● Apartamentele sunt dotate cu prize de internet, telefon şi TV în toate camerele, fapt ce permite flexibilitate în mobilare; ● Toţi pereţii sunt vopsiţi cu vopsea lavabilă albă Savana; ● Aparataj electric Vimar – Italia; ● Tâmplărie aluminiu Alumil M9650 prevăzută cu sticlă de securitate; ● Glafuri exterioare din aluminiu; ● Termosistem 8cm şi vopsea structurată; ● Pardoseli terase din gresie de exterior porţelanată în masă – antiîngheţ; ● Balustradă din inox rectangular satinat mat, echipate cu sticlă duplex de securitate; ● Sistem încalzire cu centrala termică Buderus şi arzător Weishaupt; ● 40mp panouri solare Logasol - Buderus pentru un aport anual de 50% şi o economie în consum de gaz; ● Toate apartamentele sunt prevăzute cu contorizare individuală pentru fiecare tip de consum; ● Certificat de performanţă energetică Clasa A.

Tei

Cartierul Tei

Vanzare si inchiriere garsoniere, apartamente cu 2,3 si 4 camere, case / vile si terenuri in zona Tei, Bucuresti. Cartierul Tei se afla in sectorul 2 al Capitalei, in partea de nord a municipiului Bucuresti. Este delimitat la vest de Bulevardul Barbu Vacarescu, la sud de Soseaua stefan Cel Mare, la est de cartierul Colentina, iar la nord de Lacul Tei. VIB Imobiliare va prezinta oferte imobiliare in zona Lacul Tei cu fotografii si tururi virtuale 360, verificate si actualizate zilnic.

Detalii

Sunt de acord ca reprezentantii VIB Imobiliare sa ma contacteze, implicit ca datele mele personale sa fie folosite numai și numai pentru a notifica echipa VIB Imobiliare cu privire la solicitarea mea.

Proiecte Similare

Re-Vânzare Floreasca Residence

Floreasca Residence - Apartamente noi Floreasca - Lac

Str. Dambovicioara, Floreasca, Bucuresti
 • 2018
 • Indisponibil
Re-Vânzare Poseidon Residence Colentina

Poseidon Residence Colentina - Apartamente noi Colentina - McDonald`s

Str. Fabrica de Gheata, Colentina, Bucuresti
 • 2017
 • -
Re-Vânzare Cremenita Residence Colentina
 • 2017
 • -
Re-Vânzare ONE Floreasca Lake
 • 2017
 • Indisponibil
Re-Vânzare Pepelea Residence
 • 2016
 • Indisponibil
Re-Vânzare Laguna Residence Lacul Tei
 • 2015
 • Indisponibil