Global City Residence Muncii

Ansamblul rezidential Global City Residence Muncii este situat in sectorul 2 al municipiului Bucuresti, la numai 150 m de statia de metrou Piata Muncii, in imediata apropiere a Soselei Mihai Bravu, a Bulevardului Basarabia si a Parcului Lia Manoliu. Complexul se desfasoara pe un teren de 2.834 mp, cu o suprafata construita desfasurata de 16.000 ...

 • 2017
 • Indisponibil

Sumar

 • An construcție: 2017
 • Unități Total: 6

Ansamblul rezidential Global City Residence Muncii este situat in sectorul 2 al municipiului Bucuresti, la numai 150 m de statia de metrou Piata Muncii, in imediata apropiere a Soselei Mihai Bravu, a Bulevardului Basarabia si a Parcului Lia Manoliu. Complexul se desfasoara pe un teren de 2.834 mp, cu o suprafata construita desfasurata de 16.000 mp si este compus din doua scari cu regim de inaltime S+P+8E. Scarile sunt identice vor fi executate ,,in oglinda”.

Global City Residence Muncii cuprinde 140 apartamente noi cu 2 camere, apartamente cu 3 camere structurate in trei variante si apartamente cu 4 camere. Apartamentele beneficiaza de spatii vitrate, cu balcoane inchise plecand de la 5 mp si ajungand la 15mp. Suprafetele variaza intre 55 mp (apartamente cu 2 camere) si 150mp (apartamente cu 4 camere). Apartamentele cu 3 camere au suprafete de 90mp si 120 mp. Ansamblul rezidential dispune de un numar de 79 parcari subterane si parcare supraterana, venind sa adauge un plus de valoare acestei constructii. Parterul va avea destinatie comerciala.

Statia de metrou Piata Muncii se afla la 150 m distanta, in apropiere existand mijloace de transport in comun, scoli generale, gradinite, licee si centre comerciale. In imediata apropiere se gaseste Registrul Comertului, dar si spitalul de copii Victor Gomoiu. Parcul National si Parcul Voinicelul, situate in apropiere, patinoarul Flamaropol, precum si numeroase centre de fitness si recreere definesc valoarea acestei locatii.

Lucrarile au inceput in februarie 2016 si se vor finaliza la sfarsitul lunii iulie 2017.

Cladirea e realizata pe cadre de beton si compartimentari din caramida Porotherm, pe fundatii continue tip radier. Infrastructura – cutie rigida alcatuita din fundatii continue tip radier si planseu beton armat peste subsol de 20-15 cm grosime. Intreaga structura a fost proiectata in conformitate cu noile normative in vigoare cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania, fiind rezistente la cutremur de 8,5 pe scara Richter.

Suprastructura – diafragme si stalpi de beton armat dispuse pe ambele directii, sistem cadru, amplasate pe contur, in zona scarilor si in zona casei lifturilor. Peste elementele orizontale, planseele si grinzile, dar si peste placile continue de 13-15 cm grosime din beton armat monolit se va aplica un strat de 3 cm grosime de polistiren extrudat.

Global City Residence Muncii a fost conceput sa asigure un grad ridicat de rezistenta, confort si functionalitate. Inchiderile exterioare sunt realizate din zidarie cu termoizolatie de polistiren, ferestrele si usile realizate cu rame de PVC si geam termoizolant. Relatia dintre niveluri se va realiza printr-o scara cu rampe drepte din beton armat si cate doua lifturi cu acces din subsol pentru fiecare scara. Compartimentarile exterioare si interioare sunt realizate din caramida de tip Porotherm cu termoizolatie de polistiren de 10 cm, rezultand un perete cu grosimi de 45 cm pe exterior, 35 cm intre apartamente si 15 cm in interiorul acestora, garantandu-se un confort maxim.

Acoperisul este de tip ,,terasa circulabila”, izolata cu spuma poliuretanica de 10 cm peste care se toarna un strat de beton armat B 400 elicopterizat, deasupra care se vor da doua straturi poliurese cu rol de protectie hidro ce prezinta o garantie de 20 de ani.

Ansamblul rezidential detine subsol cu destinatia parcaj, adapost aparare civila, grup electrogen, bazin rezerva incendiu, transformator electric, statie pompare, tablou electric, noduri circulatie, spatii tehnice. Rampa de acces la locurile de parcare este prevazuta cu degivrare.

Apartamentele vor fi predate la cheie si vor dispune de centrala de apartament marca Vaillant, cu contor de gaze montat in exterior, tripane cu sase camere, trei sticle, dubla garnitura, sistem dual protect, gresie, faianta, parchet, usi si obiecte sanitare de cea mai buna calitate din import. Exista chiar si un plafon alocat ce lasa la alegerea clientului sa-si personalizeze viitoarea locuinta, achizitionandu-si direct finajele interioare dintr-o gama variata. Usile de exterior vor purta marca Maco, iar cele interioare vor fi sistem celular la alegere din variantele propuse. Fiecare apartament va avea contorizare individuala pe utilitati.

Interior : La pardoseli, gresie, piatra, mocheta pvc iar la pereti vopsitorii lavabile. Peretii interiori sunt acoperiti cu tencuieli mecanizate Baumit peste care se va aplica glet si vopsele lavabile, iar la bai si grupurile sanitare, faianta. Instalatiile electrice vor fi executate din cupru, instalatiile sanitare din PPR, instalatiile de incalzire sunt realizate din PEX, rezistent la peste sase atmosfere, teava fiind realizata multistrat cu bariera de oxigen.

Exterior : Pe exterior blocul beneficiaza de izolatie termosistem AUSTROTHERM, plasa de fibra din sticla, tencuiala decorativa a fatadelor fiind BAUMIT. Balcoanele vor avea balustrade realizate din profile metalice.
Blocul va dispune de paza permanenta si de supraveghere video.

Bloc nou COMISION 0! 2 camere - imobil nou la 150 m de statia de metrou Muncii
Bloc nou Metrou Muncii - apartament 3 camere in imobil nou -90 mp - COMISION 0!
Bloc nou Comision 0! Apartament 3 camere in imobil nou - 150 m de Metrou Muncii
Bloc nou Apartament 3 camere in imobil nou - 150 m de Metrou Muncii Comision 0!
Bloc nou Comision 0! Ap 4 camere 125 mp -imobil nou la 150 m de Metrou Muncii

Sunt de acord ca reprezentantii VIB Imobiliare sa ma contacteze, implicit ca datele mele personale sa fie folosite numai și numai pentru a notifica echipa VIB Imobiliare cu privire la solicitarea mea.

Proiecte Similare

Re-Vânzare Triama Residence
 • P+11
 • 2020
 • -
Re-Vânzare Ramnicu Valcea 6-10

Ramnicu Valcea 6-10 - Apartamente noi Dristor

Str. Ramnicu Valcea, Dristor, Bucuresti
 • P+5
 • 2020
 • Indisponibil
Re-Vânzare Baba Novac Residence

Baba Novac Residence - Apartamente noi Baba Novac - Metrou Dristor

Str. Eufrosina Popescu, Dristor, Bucuresti
 • P+8
 • 2019
 • Indisponibil
Re-Vânzare Optima Titan
 • S+P+11
 • 2019
 • Indisponibil
Re-Vânzare Vitioara Residence
 • S+P+2
 • 2019
 • Indisponibil
Re-Vânzare Emanoil Buteica 25-27

Emanoil Buteica 25-27 - Apartamente noi Metrou Dristor

Str. Erou Emanoil Buteica Marius, Dristor, Bucuresti
 • 2018
 • Indisponibil