Cartierul Vatra Luminoasa

Cartierul Vatra Luminoasa este situat in partea de est a municipiului Bucuresti, in imediata apropiere a Parcului National. Cartierul face parte din sectorul 2 si se intinde de-a lungul strazii Vatra Luminoasa. Se invecineaza la nord cu Soseaua Iancului, la est cu Soseaua Mihai Bravu, la vest cu Bulevardul Chisinau (cartierul Pantelimon) si la s...

  • Bucuresti
  • Bucuresti

Despre Cartierul Vatra Luminoasa

Cartierul Vatra Luminoasa este situat in partea de est a municipiului Bucuresti, in imediata apropiere a Parcului National. Cartierul face parte din sectorul 2 si se intinde de-a lungul strazii Vatra Luminoasa. Se invecineaza la nord cu Soseaua Iancului, la est cu Soseaua Mihai Bravu, la vest cu Bulevardul Chisinau (cartierul Pantelimon) si la sud cu Parcul National si Bulevardul Basarabia. Principalele bulevarde sunt Vatra Luminoasa si strada Maior Coravu.

Cartierul Vatra Luminoasa, datorita apropierii de Parcul National este considerat unul rezidential. Aici gasim atat blocuri de locuinte cu regim de inaltime P+4, P+8 sau 10 etaje, construite in perioada 1955 1975, dar si case unifamiliale, construite in perioada interbelica, cu suprafete diferite si regim de inaltime mic.

Vatra Luminoasa are acces la transportul in comun de suprafata, dar si la reteaua Metrorex, deoarece statiile de metrou Iancului si Muncii sunt situate in apropiere. Locuitorii din zona beneficiaza de toate utilitatile necesare: apa, canalizare, gaze, telefon, internet. De asemenea, aici exista cateva gradinite si scoli generale, precum si piata agro-alimentara Vatra Luminoasa.

 

 

Arată 0 - 0 din 0 rezultate
No results found for your search.

Cartiere Similare

Foisorul de Foc

Foisorul de Foc

Vanzare si inchiriere apartamente si case / vile, in zona Foisorul de Foc din Bucuresti. Foisorul de Foc este situat in sectorul 2, intre...
Detalii