Cartierul 1 Mai

Cartierul 1 Mai este situat in partea de nord a municipiului Bucuresti, foarte aproape de centrul capitalei. Cartierul, care face parte din sectorul 1 (chiar primaria sectorului 1 se afla chiar in aceasta zona) este delimitat, in linii mari, la nord de cartierul Bucurestii Noi, la sud de Piata Victoriei, la vest de cartierul Crangasi si la est d...

  • Bucuresti
  • Bucuresti

Despre Cartierul 1 Mai

Cartierul 1 Mai este situat in partea de nord a municipiului Bucuresti, foarte aproape de centrul capitalei. Cartierul, care face parte din sectorul 1 (chiar primaria sectorului 1 se afla chiar in aceasta zona) este delimitat, in linii mari, la nord de cartierul Bucurestii Noi, la sud de Piata Victoriei, la vest de cartierul Crangasi si la est de cartierul Aviatorilor. Principalele bulevarde sunt Ion Mihalache (fost 1 Mai, de unde si numele cartierului), bulevardul Banu Manta, strada Turda, bulevardul Maresal Averescu si starda Alexandru Constantinescu.

Cartierul 1 Mai este una dintre zonele selecte ale Bucurestiului, datorita numarului mare de case, dar si datorita faptului ca aici exista mai mult spatiu verde decat in alte zone din Capitala.

Din cartierul 1 Mai se poate ajunge rapid in orice parte a Capitalei, atat cu ajutorul metrolui  usor 41, cat si folosind autobuzele sau troleibuzele sau metroul - statiile 1 Mai si Piata Victoriei.

 

Ce tipuri de apartamente gasiti in cartierul 1 Mai, si la ce preturi?

Am putea imparti tipurile de apartamente din zona 1 Mai in 2 categorii: cele situate in zona cuprinsa intre Piata Victoriei, Strada Turda si Piata Domenii, construite dupa 1980 si cele situate intre Piata Domenii si Pieta Chibrit, construite intre anii 1965-1975. Blocurile au 10 etaje si sunt dispuse de o parte si de alta a marilor bulevarde, pe stradutele din spatele acestora gasim case si vile noi si vechi.

Apartamentele din blocurile construite dupa 1980 in cartierul 1 Mai au suprafete mari si sunt atat decomandate cat si semidecomandate. Garsonierele 36-40 mp, apartamentele cu 2 camere 54-58 mp, apartamentele cu 3 camere 70-80 mp si cele cu 4 camere 90-100 mp. Apartamentele cu 3 camere au 2 grupuri sanitare.   

Apartamentele din blocurile construite inainte de 1977 au suprafete mai mici, apartamentele cu 2 camere 45-50 mp, apartamentele cu 3 camere 60-65 mp iar apartamentele cu 4 camere 75-80 mp.

VIB Imobiliare va prezinta oferte imobiliare cu fotografii si tururi virtuale 360, verificate si actualizate zilnic.

Arată 1 - 3 din 3 rezultate
Exclusiv Calea Grivitei - Chibrit, apartament 3 camere

Calea Grivitei - Chibrit, apartament 3 camere

1 Mai - Grivita (1 Mai), Bucuresti
  • 3 camere
  • 60 mp
Exclusiv Garsoniera Ion Mihalache - Bloc 1986

Garsoniera Ion Mihalache - Bloc 1986

1 Mai - Turda, Bucuresti
  • Studio
  • 40 mp
Exclusiv Apartament de lux 82mp -stradal Ion Mihalache- Mega Image

Cartiere Similare

Bucurestii Noi

Bucurestii Noi

Vanzare si inchiriere garsoniere, apartamente cu 2,3 si 4 camere, case / vile si terenuri in zona Bucurestii Noi, Bucuresti. Cartierului ...
Detalii
Piata Victoriei

Piata Victoriei

Va oferim spre vanzare si inchiriere apartamente cu 2,3 si 4 camere, case / vile in zona Piata Victoriei, Bucuresti. Aici se intersecteaz...
Detalii
Domenii

Domenii

Vanzare si inchiriere apartamente cu 2,3 si 4 camere, in zona Domenii din Bucuresti.Cartierul Domenii este situat in sectorul 1, in parte...
Detalii