Cortina Residence Baneasa

Cortina Residence este un ansamblu rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, in sectorul 1, ce beneficiaza de proximitatea Parcului Herastrau dar si de accesul facil catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura/Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Flo...

 • 2015
 • Indisponibil

Sumar

 • An construcție: 2015
 • Unități Total: 55


Cortina Residence este un ansamblu rezidential localizat in zona de Nord a Bucurestiului, in sectorul 1, ce beneficiaza de proximitatea Parcului Herastrau dar si de accesul facil catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura/Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor. Suprafata construita a ansamblului este de 64.000 m2, cuprinzand 270 de apartamente si 426 locuri de parcare, facand din Cortina Residence cel mai mare proiect residential ce urmeaza a fi livrat in sectorul 1.

„Cortina Residence” este localizat in sectorul 1, pe strada Horia Macelariu la nr.83, la mai putin de 400m de Parcul Herastrau. Accesul se face din Bulevardul Aerogarii, o artera ce va poate duce catre Soseaua Bucuresti Ploiesti/Centura/Aeroportul Otopeni sau catre centrul orasului facand legatura cu Strada Nicolae G. Caramfil, Strada Barbu Vacarescu, Calea Floreasca sau Bulevardul Aviatorilor.

Proiectul rezidential Cortina Residence dispune de centru fitness si SPA, loc de joaca pentru copii, salon de infrumusetare, cafenea, o superba gradina interioara si parcare subterana dispusa pe trei niveluri.

De la ansamblul Cortina Residence ai acces facil catre diferite magazine si centre comerciale (Baneasa Mall, Promenada Mall, Ikea, Carrefour Feeria, Mega Image), iar in imediata apropiere exista gradinite, licee, spitale si centre medicale, benzinarii si restaurante dar si statiile unor autobuze si tramvaie.

Cortina Residence dispune de o suprafata construita de 64.000 m2 si cuprinde 270 de apartamente noi, cu 2 camere, 3 camere, 4 camere si penthouse-uri precum si 426 locuri de parcare in cele trei niveluri de parcare subterana, cifrele de mai sus facand din Cortina Residence cel mai mare proiect rezidential cu apartamente noi din sectorul 1.

Cortina Residence este primul proiect in cadrul caruia s-a folosit beton tip B700, cu rezistenta la compresiune marita si la o clasa de risc seismic mare, iar fierul folosit este PC52 (otel cu profil periodic laminat la cald).

Caramida folosita la constructie este tip Porotherm, marca Wienerberger, care impreuna cu buiandrugii in invelis ceramic si planseul de beton cu corpuri de umplutura ceramica asigura ce mai performanta izolatie termica.

Un alt element de unicitate in cadrul proiectului il reprezinta fatada ventilata tratata cu dioxid de titan care, sub influenta luminii, produce oxigen activ asemanator procesului de fotosinteza, care prin oxidare distruge bacteriile si virusurile, germenii de microorganisme, muschi si licheni, descompune noxele si distruge mirosurile urate din incaperi.  Cortina Residence are 12.000 mp de fatada produsa cu aceasta tehnologie, fiind practic echivalentul a unui parc de 2 hectare in producerea oxigenului activ.

Tamplaria exterioara este din aluminiu, marca Schuco, cu o grosime a feroneriei de 70 mm si geamuri ce au inclus sistemele Low E si 4 Seasons.

Fiecare scara dispune de cate doua lifturi rapide si elegante ce au protectie la foc si apa.

Toate apartamentele noi dispun de aer conditionat centralizat, marca Daikin, cu diferentiere termica a zonelor din apartamente. 

Incalzirea apartamentelor este asigurata de doua centrale termice marca Viessmann, este de tip mixt, atat prin ventiloconvectoare cat si prin calorifere. Fiecare apartament are contorizare separata. 

Gresia si faianta provin de la Porcelanosa, un brand renumit printre arhitectii si designerii de interior, parchetul triplu stratificat este furnizat de Kahrs, liderul European al podelelor de lemn, usile cu toc ascuns Filomuro sunt menite sa satisfaca cele mai inalte exigente, caloriferele marca Jaga ce contin tehnologia Low H2O. Aceasta tehnologie inseamna un consum de apa de 1/10 fata de un radiator clasic si consum energetic cu 12%-20% mai mic. De asemenea, aceste calorifere au fost premiate la galele IF dedicate designului. Baile sunt gandite in concordanta cu ultimele trenduri in materie de design si utilitate. Amintim aici furnizorul Roca Group si producatorul elvetian Laufen, premiat pentru design.

Modalitatile de plata acceptate sunt: fonduri proprii sau credit bancar. Daca se doreste achizitie prin credit bancar, exista un parteneriat incheiat intre Cortina Residence si Unicredit Bank pentru finantarea cumparatorilor Cortina Residence. 

Pentru achizitia din fonduri proprii, se poate opta pentru plata unui avans de 50% si diferenta la livrarea apartamentului. Termenul de livrare al apartamentului este de maxim 40 zile, in situatia in apartamentul ales nu dispune la momentul contractarii de finisaje montate.

Achizitionarea oricarui apartament este conditionata de cumpararea a minim 1 loc de parcare. Preturile pentru locurile de parcare variaza intre 10.000 EUR + TVA si 15.000 EUR + TVA, functie de nivelul subteran ales.

 

Bloc nou Cortina Residence - Superb apartament 2 camere
 • 2 camere
 • 64 mp
Bloc nou Cortina Residence Herastrau - 2 camere cu terasa 15 mp - COMISION 0!
Bloc nou Apartament 2 camere finalizat - Cortina Residence Herastrau COMISION 0
Bloc nou Cortina Residence - apartament 2 camere - terasa 20 mp - COMISION 0!
Bloc nou Herastrau - Cortina Residence - 2 camere finalizat - COMISION 0
Bloc nou Apartament 2 camere nou in Cortina Residence Herastrau - COMISION 0!
Bloc nou Cortina Residence - 3 camere LUX - imobil finalizat - COMISION 0!
Bloc nou Cortina Residence Herastrau apartament 3 camere 156 mpc - COMISION 0!
Bloc nou Cortina Residence Herastrau - apartament 4 camere - COMISION 0!
Bloc nou Apartament 3 camere 200 mpc - Cortina Residence Herastrau - COMISION 0
Bloc nou Apartament 3 camere - Parc Herastrau - Cortina Residence - Comision 0
Bloc nou Aparatment 2 camere - Herastrau - Cortina Residence
 • 2 camere
 • 83 mp
Bloc nou Apartament 3 camere LUX - amenajare cu stil- Cortina Residence
Bloc nou Apartament LUX 2 camere Cortina Residence
 • 2 camere
 • 79 mp
Bloc nou Apartament 2 camere Cortina Residence - Herastrau - mobilat/utilat
Bloc nou Apartament 2 camere Cortina Residence
 • 2 camere
 • 85 mp
Bloc nou Penthouse - 4 camere - Herastrau - comision 0
 • 4 camere
 • 233 mp
Bloc nou Apartament 2 camere - Cortina Residence Baneasa
 • 2 camere
 • 67 mp
Baneasa

Cartierul Baneasa

Apartamente cu 2,3 si 4 camere, garsoniere, case si vile de vanzare si inchiriere , in zona Baneasa din Bucuresti. Baneasa face parte din sectorul 1 al Bucurestiului fiind traversata de una dintre cele mai importante artere de circulatie ale Capitalei, Soseaua Bucuresti Ploiesti. Principalele bulevarde ale cartierului Baneasa sunt Soseaua Bucuresti – Ploiesti, Bulevardul Aerogarii, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, Strada Jandarmeriei, Aleea Privighetorilor ...

Detalii

Sunt de acord ca reprezentantii VIB Imobiliare sa ma contacteze, implicit ca datele mele personale sa fie folosite numai și numai pentru a notifica echipa VIB Imobiliare cu privire la solicitarea mea.

Proiecte Similare

Ansamblu rezidențial iResidence

iResidence - Apartamente noi Pipera - OMV

Str. Bucuresti Nord (Pipera), Pipera, Bucuresti
 • S+P+10
 • 2025
 • 482
Ansamblu rezidențial Magnolia Urban Residence
 • D+P+6
 • 2022
 • 106
Ansamblu rezidențial Regimentului 12

Regimentului 12 - Apartamente noi Baneasa - Sisesti

Str. Regimentului, Baneasa, Bucuresti
 • S+P+3
 • 2022
 • 3
Ansamblu rezidențial Maia Sisesti

Maia Sisesti - Apartamente noi Baneasa - Sisesti

Str. Gheorghe Ionescu-Sisesti, Baneasa, Bucuresti
 • S+P+5
 • 2019
 • 1
Re-Vânzare Marmura Residence

Marmura Residence - Apartamente noi langa metrou Bucurestii Noi

Str. Bucurestii Noi, Bucurestii Noi, Bucuresti
 • P+10
 • 2022
 • 1
Re-Vânzare Art City by Bog`Art

Art City by Bog`Art - Ansamblu rezidential Bucurestii Noi - Petrom City

Str. Petrolistilor, Bucurestii Noi, Bucuresti
 • 2022
 • 1