Upground Residence

UpGround Residence, un ansamblu situat in zona de nord a Capitalei, finalizat, aliniat la standarde europene atat la nivel de constructie cat si din punct de vedere al calitatii finisajelor si dotarilor pe care le ofera.

 • 2012
 • Indisponibil

Sumar

 • An construcție: 2012
 • Unități Total: 422

VIB & Partners Real Estate are placerea sa va prezinte ansamblul rezidential UpGround Residence, un ansamblu situat in zona de nord a Capitalei, finalizat, aliniat la standarde europene atat la nivel de constructie cat si din punct de vedere al calitatii finisajelor si dotarilor pe care le ofera.
Upground dispune de apartamente noi cu suprafete mari, 2 camere, 3 camere sau 4 camere, duplexuri si penthouse-uri, oferind astfel o gama larga de apartamentare menita sa satisfaca exigentele cumparatorilor din piata actuala.

Ansamblul rezidential este format din doua blocuri cu cate patru scari fiecare, cu regim de inaltime de S+P+16E si doar 5 apartamente noi pe nivel.
Fiecare scara dispune de cate doua lifturi marca Schindler si zona de receptie cu paza permanenta asigurata de personal profesionist.
Spatiile verzi din cadrul proiectului beneficiaza de iluminat ambiental, iar accesul in ansamblu este restrictionat de bariere si supravegheat in permanenta de personalul de paza.

Proiectul Upground Residence se bucura de o pozitie privilegiata, avand in proximitate principala zona de birouri a Bucurestiului (Globalworth Tower, Sky Tower, Nusco Tower sau Green Court), precum si numeroasele spatii de agrement: Parcul Hereastrau,  Parcul Tei, Parcul Floreasca, centrul comercial Promenada Mall.

Proiectul a fost gandit ca viitorii locatari sa aibe in apropiere cat mai multe dintre destinatiile itinerariilor zilnice: unul dintre cele mai mari cluburi de fitness si SPA - WorldClass; cafeneaua Starbuckss; supermarketul Mega Image; restaurantele Q's Inn sau Cervo; curatatoria TopClean; gradinita Junior School; sucursale BancPost, BRD, Banca Romaneasca, Marfin Bank; Bacania Veche; Starbucks.

 

Ansamblul rezidential Upground Residence este amplasat intr-o zona rezidentiala exclusivista, in vecinatatea centrului de afaceri si comercial din nordul capitalei. Se afla in apropierea DN 1, care comunica cu Valea Prahovei, cea mai populara destinatie turistica de weekend pentru tinerele familii.

Complexul rezidential Upground Residence este incadrat de Bulevardul Barbu Vacarescu, Strada Fabrica de Glucoza, Bulevardul Dimitire Pompei si Soseaua Petricani. Datorita locatiei, rezidentii vor fi mai putin timp pe drumul de acasa la birou si vor putea petrece mai mult timp cu prietenii si familia.

Upground Residence beneficiaza de legaturi excelente de transport public:

Metrou – statia de metrou Pipera, la 100 m distanta, pe Bulevardul Dimitrie Pompei
Linii de autobuz:
110 – circula pe Bulevardul Barbu Vacarescu si Soseaua Pipera
167 – circula pe Bulevardul Dimitrie Pompei
112, 135, 167 – circula pe Soseaua Pipera
201 – circula pe Soseaua Petricani
Linii de tramvai:
5 – circula pe Bulevardul Barbu Vacarescu
16 - circula pe Soseaua Petricani
36 - circula pe Soseaua Petricani

Upground iti ofera finisaje si dotari premium. Dintre acestea, ne mandrim cu parchetul din lemn masiv sau triplu stratificat marca Bauwerk (Elvetia), respectiv cu geamurile termopan cu tamplarie din aluminiu marca Schuco. Dar nu numai.

Baile sunt echipate cu baterii Grohe si obiecte sanitare Cersanit, in timp ce blatul de lavoar este din material compozit sau marmura.

Apartamentele sunt dotate cu usi de intrare antiefractie din metal imbracate in lemn furniruit si sunt prevazute cu manere de aluminiu. Usile de interior sunt imbracate in lemn furniruit de nuanta stejar, nuc sau wenge si au feronerie de aluminiu.

Balcoanele sunt iluminate si placate cu gresie rezistenta la temperaturi joase, fiind prevazute cu balustrada de inox de 1,2 m inaltime si sticla de protectie.

Peretii exteriori sunt realizati din caramida Porotherm de 30 cm grosime, in timp ce comfortul termic oferit de sistemul de fatada ventilata asigura un confort optim atat vara, cat si in anotimpul rece. 

Compartimentarile interioare din apartamente sunt realizate din gips-carton cu grosimea de 12,5 cm tip KNAUF W112 sau similar, izolatia fonica realizandu-se prin intermediul vatei minerale. 

Instalatiile termice si sanitare sunt realizate cu tevi marca Rehau.

Instalatiile electrice respecta normele tehnice, dar si exigentele ridicate ale familiilor moderne. Astfel, beneficiati de circuite separate pentru aparatele de aer conditionat, de sigurante cu disjunctor, de conexiuni TV si telefon in toate camerele si de cablu de fibra optica pentru viteze de Internet mari.

Spatiile comune sunt placate cu panouri de marmura tip 3D. Fiecare scara este prevazuta cu cate 2 lifturi Schindler.

4 camere

Vândut
Floreasca

Cartierul Floreasca

Cartierul Floreasca este situat central, in zona de interes a Bucurestiului, fiind considerat una dintre cele mai bune zone de locuit ale capitalei. Este un cartier aerisit, foarte linistit, plin de verdeata si flori. In zona gasim imobile cu garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere dar si case si vile. Arterele principale sunt Calea Floreasca, Piotr Ilici Ceaikovski, Mihail Ivanovici Glinka si Bd Barbu Vacarescu. Majoritatea strazilor din Floreasca poarta nume de compozitori celebri (Giac...

Detalii

Sunt de acord ca reprezentantii VIB Imobiliare sa ma contacteze, implicit ca datele mele personale sa fie folosite numai și numai pentru a notifica echipa VIB Imobiliare cu privire la solicitarea mea.

Proiecte Similare

Ansamblu rezidențial Petricani Lake
 • P+3
 • 2020
 • Indisponibil
Re-Vânzare Lacul Tei 69
 • P+3
 • 2020
 • Indisponibil
Re-Vânzare C-entral Vasile Lascar 216
 • S+P+10
 • 2020
 • Indisponibil
Re-Vânzare Belvedere Residence Nord
 • P+10
 • 2019
 • 6
Re-Vânzare Floreasca Residence

Floreasca Residence - Apartamente noi Floreasca - Lac

Str. Dambovicioara, Floreasca, Bucuresti
 • 2018
 • 1
Re-Vânzare Dinamic City

Dinamic City - Apartamente noi Barbu Vacarescu - Floreasca

Str. Dambovicioara, Floreasca, Bucuresti
 • P+10
 • 2018
 • Indisponibil